• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekşi Sözlük'ten Kemalistleri kışkırtma çabası! İç savaş mı çıkarmaya çalışıyorlar?

Yeniakit Publisher
2023-08-02 21:37:00 - 2023-08-02 23:28:05
Ekşi Sözlük'ten Kemalistleri kışkırtma çabası! İç savaş mı çıkarmaya çalışıyorlar?

Daha önce Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e (sav) hadsizce küfreden, toplumun sinir uçlarıyla oynayarak ortamı geren skandalların adresi Ekşi Sözlük, şimdi de Kemalistleri kızdıracak bir eyleme imza attı.

Kemalistlerin her türlü sapkınlık konusunda arka çıktığı Disney Plus platformu, 2023 yılı içerisinde yayınlayacağını ilan ettiği Atatürk dizisini iptal etti.

Atatürk dizisinin platformdan kaldırılması Kemalistlerin tepkisini çekti.

Tam da bugün...

Tam da Mustafa Kemal Atatürk ile Disney Plus'ın tartışıldığı günde, Ekşi Sözlük yazarları "Atatürk ve Hitler'in ortak yönleri" ifadeleriyle başlık attı.

Daha önce Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e (sav) küfrederek büyük bir edepsizliğe imza atan Ekşi Sözlük yazarları, toplumların sinir uçlarıyla oynamayı adet haline getirdi.

Kemalist kesimin adeta kutsalı sayılan Mustafa Kemal Atatürk'e ilişkin açılan başlık, "Ekşi Sözlük iç savaş peşinde mi?" yorumlarını beraberinde getirdi.

İşte Ekşi Sözlük yazarlarının Kemalistleri ayağa kaldıracak o başlığa yaptıkları yorumlar:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ziya

Pislik ser.... Sen o kıt aklını ser.... kendine sakla ekşi denen soytarılar

Değerlerisizleştirmeyi meslek edinenler

Ekşi sözlük denilen mecranın öyle zamanlaması var ki şaşar kalırsınız... seçimlerden önce de yapmışlardı bunu ...tıpkı burada yazan "herşeyin akademisyeni" karakterinde kişilerin giriş yapıp yazı karaladığı ... insanların kutsallarına saygı duymayan karakterlerin ( hiç bir insan peygamber bile beşerdir... kutsal olmaz o ayrı bir konu) burada yazdıkları yorumlar gibi saçma sapan içerikli yazıların insanlar arasında fitne çıkarmak için yaptıkları operasyon... amaçlarının ne olduğu ortada...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23