• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekşi Sözlük insanlıktan çıktı! Kazada ölen kadın için ‘Karşıdan karşıya geçerken ölen kara çarşaflı’ sözleri!

Yeniakit Publisher
2022-08-24 15:52:00 -
Ekşi Sözlük insanlıktan çıktı! Kazada ölen kadın için ‘Karşıdan karşıya geçerken ölen kara çarşaflı’ sözleri!

Sakarya’da karşıdan karşıya geçen Semiha Erarslan’a minibüs çarptı. Metrelerce havaya uçan talihsiz kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ekşi Sözlük denen şer yuvasında kendini bilmez bir kullanıcı ise açtığı, ‘’Karşıdan karşıya geçerken ölen kara çarşaflı’’ başlığıyla, olayın vahametini görmezden gelerek, İslami değerleri aşağılayıcı ifadeler kullanmaya kalktı.

Sakarya’nın Karasu ilçesinde koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan 67 yaşındaki Semiha Erarslan’a minibüs çarptı. Ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kaza, geçen pazar günü Karasu-Kocaali yolu üzeri Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan Semiha Erarslan’a, S.Ö. yönetimindeki minibüs çarptı. Havaya savrulan Semiha Erarslan, ağır yaralandı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekibi, Erarslan’ı Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı, buradan da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi sevk edildi. Yoğun bakım ünitesine alınan Erarslan, dün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

‘’KARŞIDAN KARŞIYA GEÇEN KARA ÇARŞAFLI KADIN’’ SÖZLERİNE SERT TEPKİ

Skandalların ve iğrençliklerin döndüğü Ekşi Sözlük’te bir kullanıcı, ‘’Karşıdan karşıya geçerken ölen kara çarşaflı’’ başlığıyla olayla ilgili skandal bir yorum yaptı. ‘’Ne bir çevre kontrolü, ne bir dikkat, ne de mantık. Bodoslama bir şekilde karşıya koşuyor ve kaçınılmaz son gerçekleşiyor.’’ diyen kullanıcıya tepki gösterildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adil

Bu islam düşmanlarının vicdani kalbi zift bağlamış

Malatyalı

Allah'a şükür ki çıplak değil çarşaflı Allah günahlarını affetsin ekşi sözlüğünde belasını versin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23