• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem yapar da Mansur geri kalır mı! Beceriksizlik CHP'nin geninde var

Yeniakit Publisher
2024-03-12 17:11:00 - 2024-03-12 18:05:49

Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul'da yaşanan metro arızalarından Mansur Yavaş da geri durmuyor. CHP'nin geriye götürdüğü Ankara'da bozulan metro, vatandaşları isyan ettirdi.

AK Parti'den koltuğu devralmasıyla İstanbullulara 5 yıl boyunca imtihan yaşatan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun beceriksizliği vatandaşı çileden çıkartırken, ABB Başkanı Mansur Yavaş da geri durmuyor.

Görevi devralmadan önce verdiği sözleri yerine getirmediği gibi altyapı ve ulaşım problemlerine de çözüm bulamayan Mansur Yavaş, Ankaralıları mağdur etmeye devam ediyor.

Metro bozuldu vatandaşlar isyan etti

Ankara Metrosu Necatibey İstasyonu'nda Koru-Kızılay-Törekent Metro hattının bozulması nedeniyle vatandaşlar sabah saatlerinde işine ve okuluna gidemedi. 

Metronun uzun süre düzelmemesi nedeniyle kalabalık arttı, Ankaralılar isyan etti.

Ayrıca en dar istasyonlardan birisi olan Necatibey'de insanlar tehlike içerisinde metrodan inmek zorunda kaldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yazık yaa bu insanlara valla

Ohoo bu neki siz asıl eskişehire gidin insanlar otobüslerde tramwaylarda perişan balık istifi cama yapışık yolculuk ediyor sık yaşanan arızalar cabası vatman treni durdurup manivela ile makas değiştiriyor şaka gibi.

Şimdi değilse nezaman

Bir tarafta şehirleri geride bırakan hizmet yapmayan milletin yıllarını heba eden chp belediyeleri bir tarafta hizmet etmeye gelecek olan cumhur ittifakı. Seçim senin TÜRKİYE.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23