• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem muhalif Nihat Genç'i bile çileden çıkardı: Sen kimsin lan!

Yeniakit Publisher
2024-03-10 03:33:00 -

DEM Parti'ye kapıları kapatan Burcu Köksal'a baskı yapan Ekrem, muhalif Gazeteci Nihat Genç'i kızdırdı.

Gazeteci Nihat Genç, DEM Parti'ye kapıları kapatan Burcu Köksal'a yüklenen Ekrem İmamoğlu'na çok sert tepki gösterdi. Genç, “FETÖ'ye, PKK'ya açtı kapısını. 'Cumhuriyet' diyenleri başka kapıya kovdu.” dedi.

Nihat Genç, İmamoğlu'nu topa tuttuğu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

'FETÖ'ye açtı, PKK'ya açtı be kapısını'

"İmamoğlu'na bak herkese kapısını açtı. Kime açtı be? FETÖ'ye açtı, PKK'ya açtı be kapısını. Bu ülkenin Cumhuriyetine açmadı. Cumhuriyet diyenleri de başka kapıya kovdu.

'Sen kimsin lan?'

Kendisi Grup Başkanvekili'ni kovacak kadar güçte bir adam mı? Grup Başkanvekili'ni kovuyor, başka kapıya diyor. Sen kimsin lan? Daha bugünden ali kıran başkesen oldun. Anayasal haklarımız var. Bu ülkede kimse etnik siyaset, din siyaseti yapamaz.

Yok çok büyük bir insanmış. Hani Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, hani Cumhuriyet yazarları hepsi İmamoğlu'nun arkasına geçti kadını da linç ettiriyorlar. Tanımam etmem kadını.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fetösavar

bir reis düşmanlığı kayıkçı kavgası ile chp.yi aklamaya kadar gitti.. chp, yeminli reis düşmanları pkk ile işbirliği yapıyorsunuz... gerçek bu.. kızmayın... öyle cambaza bak ile chp. kurtulamaz.. afyondan bir piyon hareketi ile veziri kurtaramazsınız...

Sadece Nihat mı?

Bu lüzumsuz insanların oluşturduğu İktidar - Ana muhalefet tahtaravallisi aklı başında olan herkesi çileden çıkardı. Siyaseti yönlendiren bu iki partide de doğru dürüst insan yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23