• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu'ndan akılalmaz açıklama! “Bunu söylerken hiç mi utanmıyorsun?” dedirtti

Yeniakit Publisher
2023-12-23 21:17:00 -
Ekrem İmamoğlu'ndan akılalmaz açıklama! "Bunu söylerken hiç mi utanmıyorsun?" dedirtti

Dört sene önce verdiği seçim vaatleri arasında İstanbul'a binlerce konut yapacağını söyleyen ama her söylemi gibi bu da havada kalan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yine akılalmaz bir açıklamada bulundu.

Göreve geldiğinde çok büyük vaatlerde bulunan ancak bu iddialı sözlerinin tamamı havada kalan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayal kırıklığı olmaya devam ediyor.

Seçim vaatleri arasında binlerce konut yapacağı olan Ekrem İmamoğlu, "80 yıl geçse de hazırlayamayacağımızı gördük" açıklamasında bulundu.

Beklenen Marmara depremi için "80 yıl geçse de hazırlayamayacağımızı gördük" diyen İmamoğlu, "Başka yöntemler devreye aldık. Bu işler böyle olmayacak hızlı olmak zorundayız. Ama hızlı olmak hata yapmak demek değildir. Ben her birinizin yuvasının sağlam olmasıyla kafamı yastığa daha rahat koyabiliriz" dedi.

İmamoğlu'nun açıklamaları tartışma konusu olurken, vatandaşlar "Bunca yıl İstanbul'u kim yönetiyordu, bunu söylerken utanmıyor musun" sorusunu sordu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

salim

Diyor ki İstanbul senin, sen kendin kentsel dönüşümünü kendin yap, ben tsunami tabelası koydum daha ne yapayım diyor

Gültekin

BECERİKSİZ VE BAŞARISIZ İNSANLAR, HEP SUCU BAŞKALARINDA ARAYANLARDIR. İMAMOĞLU BAŞKAN SEÇİLDİĞİ GÜN, İSTANBUL'UN SORUNLARINI VE PROJELERİNİ BİR DOSYA HALİNDE REİSİMİZE SUNMA YERİNE, SEN KALK PKK'YA YARDIM VE YATAKLIKTAN GÖREVİNDEN ALINAN HDP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ET, DEVLETE VE HÜKÜMETE KARŞI BEN SENİN YANINDA DEĞİL, PKK'NIN YANINDAYIM DERSE, ALLAH AŞKINA KİM BUNA GÜVENİP DE YARDIM EDER, BUNLARDAKİ HESAP BAŞKA, DERT BAŞKA, BUNLARIN DÜNYASINDA HALKIN SORUNLARINI ÇÖZMEK VE HİZMET YOKTUR, İSTANBUL HALKI UYAN KENDİNE GEL, HAK ETTİĞİN HİZMETİ SANA SUNACAKLARI ADAYLARI GÖR, SELÇUK BAYRAKTAR'IN ADAYLIĞI KONUŞULUYOR, SELÇUK BAYRAKTAR GİBİ BİR İŞ ADAMINA ÇOK YAZIK EDERLER.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23