• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu'na çok sert tepki: Omurgasız siyasetin tarifi gibi

Yeniakit Publisher
2024-08-03 21:16:00 -

AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Filistinlilere terörist diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İmamoğlu, dün akşam Filistin yanlısı bir tavır sergilerken, bugün öğle saatlerinde yaptığı açıklamayla Filistinlilere 'terörist' dedi. Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada, “Masum insanlara saldıran, o saldırıyı bir terörist eylem şeklinde gerçekleştirilen, kime yapılırsa yapılsın, kim yaparsa yapılsın terörist eylemi kınıyoruz. Kim yaparsa yapsın. Öyle bir masumiyeti ya da öyle bir gerekçesi asla savunulamaz” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'ndaki bu geri dönüşe AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir tepki gösterdi.

Zehranur Aydemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün önce Merhum Haniye’nin suikast sonucu öldürülmesine tepki gösteren paylaşımları kaldıran Instagram’ı değil de ülkemizi sansür suçuyla suçladı. Sonrasında Hamas’ı ve Haniye’yi şiddet üretmekle ve terörizmle suçladı. Akşamına İsrail’in savaş suçlusu bakanından aferin alınca dozu fazla kaçırdığını farkedip “Özgür Filistin” demeye başladı. Bu sabah yine özgür Filistin için mücadele eden mücahitlere terörist dedi. Sn. Ekrem İmamoğlu sabah ayrı akşam ayrı… Omurgasız siyasetin tarifi gibi. Dik duruş yok, net tavır yok. Derdiniz Filistin değil farkındayız ama Filistinlilerin mücadelesi sizin siyasi zikzaklarınıza yem edilmeyecek kadar kutsaldır" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HİZİPSAVAR

soysuz cibiliyetsiz kansız her yerde aynıdır. sen vatanını toprağını evini ailesini İŞGALÇİ kadın ve çocuk katili siyonitlere karşı savunan adamlara terösit diyeceksin he. siz adamı geçtim insan bile değilsiniz. çok fazla eğilmeyin başka yerden açık verirsiniz elif gibi dik durun biz Allah c.c.c dışında kimseye kulluk etmez kimse önünden eğilmeyiz.

Şahin

… soyu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23