• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem İmamoğlu Müslümanlara inat siyonizme sponsor oldu

Yeniakit Publisher
2023-04-13 13:50:00 -
Ekrem İmamoğlu Müslümanlara inat siyonizme sponsor oldu

'Her şey çok güzel olacak' yalanıyla kandırdığı İstanbulluları kendi başlarına bırakıp şehir şehir gezerek cumhurbaşkanı yardımcılığı hayali kuran CHP'li Ekrem İmamoğlu idaresindeki İBB'de yeni bir skandal patlak verdi.

 RECEP YEŞİL  İSTANBUL 

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun başında bulunduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yeni bir skandalla gündemi meşgul etmeye başladı.

Ramazan ayında Müslümanlara inat siyonizm!

Ramazan ayının ilk haftasında işgal altındaki Doğu Kudüs'te Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen siyonist İsrail'e dünyadan tepkiler yağarken İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 'siyonizmin' sponsoru oldu.

Daily Islamist'te yer alan habere göre; İBB, Filistin meselesi gündemdeyken, İsrail ordu radyosuna çıkarak işgale destek veren ve “Siyonizm yalnızca bir slogan değil." görüşünü savunan ‘Tel-Aviv Soloists’ isimli İsrailli müzik grubuna bugün konser verdirecek.

Müslümanları yarasını kanatan skandal konser, bu akşam saat 21:00'da Cemil Reşit Rey Konser Salonu'nda verilecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hüso

Adamın genetiği siyonizm geni oy veren düşünsün Türkiye nin sonunu. Milli manfaatleri desktlemeyen 7 li masaya oy verenler memleketi satmış olacak. Tcg Anadolu gemisine yukarıdan 2 bomba atacaksın diyen iki insan ne olabilir kesinlikle yanudi dir, var mı başka açıklaması. Hazımsızlar siz Türkiyelimisiniz, biz Türkiyeliyiz milli menfaatleri tuttuğumuz parti ne olursa olsun destekliyoruz, siz milli menfaatleri desteklemiyorsanız bu ülkeyi terk edin İsraile, Fransaya, Abd ye veya başka ülkelere gidin defolup gidin.

HİZİPSAVAR

bunlara destek verenin sempoati duyanı oy verenin. hayatımda bu kadar itici bu kadar antisempatik bir tip görmedim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23