• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem Edanur’u unuttu, Narin’i konuştu!

Yeniakit Publisher
2024-09-10 21:03:00 -
Ekrem Edanur’u unuttu, Narin’i konuştu!

Narin Güran cinayeti hakkında ilk kez konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bir çocuğu kaybettikten sonra aranan adalet benim için bir adalet değil" dedi.. İmamoğlu’nun bu sözleri geçtiğimiz aylarda İBB'ye ait bir parkta hayatını kaybeden Edanur Gezer’i akıllara getirirken, sosyal medya kullanıcıları İmamoğlu'nun Edanur Gezer'i unuttuğunu ya da unutmak istediğinin altını çizdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Enstitü İstanbul İSMEK Eğitim Dönemi Açılışı ve Eğitmenler Buluşması'na katıldı.

CHP’li Ekrem İmamoğlu, konuşmasında 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasına ilişkin, ''Bir çocuğu kaybettikten sonra aranan adalet benim için bir adalet değil" ifadelerini kullandı.

Edanur Gezer’i unuttu!

CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun sözleri sonrası geçtiğimiz aylarda İBB'ye bir parkta hayatını kaybeden Edanur Gezer akıllara geldi.

Küçükçekmece Fatih Mahallesi Menekşe Sahil Parkı içerisinde, İBB tarafından yapılan kazı çalışması sonucunda oluşan bir su birikintisinin içine düşen 5 yaşındaki Gezer, hastaneye kaldırılmasının ardından can vermişti.

Sosyal medya kullanıcıları, İBB Başkanı İmamoğlu'nun Narin Güran ile ilgili açıklamaları sonrası Edanur Gezer'den hiç bahsetmemesi sebebiyle, Gezer'i unuttuğunu ya da unutmak istediğinin altını çizdi.

Kullanıcılar, İmamoğlu'nun Edanur Gezer'in ölümüyle ilgili sorumluluk almaması konusuna da dikkat çekti.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Seçmen

Aslında Ekrem bey haklı türbeye tekme attı şehitlik te vatandaşı tehdit etti valiye hakaret etti paradan kuleler yaptı milletin parasıyla gezilere gitti ibb ihmalleri yüzünden insanlar öldü saymakla bitmez hatalar yaptı baktı karışan eden yok cesaret aldı olay bu.

EKREM ZAİYATI deriz

Anadolu gezilerinde ekreme çiçekli çoşkulu karşılama yapılıyormuş başkan sen olacaksın diye sloganlar atılıyormuş!ekrem ilk 5 yıllık dönemindede Anadoluda mitingler yaptı İBB ile ne ilgisi vardı ama ekrem cumhurbaşkanlığına o zamandan başlamıştı PKK nın ve hainlerin desteği ile ikinci 5 yıllık dönemindede Türkiye belediyeler birliği başkanı adı altında yine Anadolu gezilerine çıktı!amaç yine cumhurbaşkanı olmak ekrem sadece kendi kariyerine ve gezilerine önem verir İBB onun sadece adres yeri etiketi hepsi o kadar!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23