• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eda Ece ödül töreninde depremzedeleri hedef aldı

Yeniakit Publisher
2023-06-14 02:29:00 -

Seçim hezimetini unutamayan Eda Ece, katıldığı bir ödül töreninde depremzedeleri hedef alan sözleriyle büyük tepki çekti. Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların oy tercihlerine alaycı bir dille atıf yapan Ece skandal bir açıklama yaptı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin ardından devlet-millet ele ele vererek yaraların sarılması adına dünyaya örnek bir mücadele vermişti.

Hatırlanacağı üzere 14 Mayıs seçimlerinden hemen sonra, deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fazla oy almasını hazmedemeyen muhalif hesaplar depremzedelere hakaretler yağdırıp 'keşke daha çok ölseydiniz, beter olun, hakkımız haram olsun" diyerek yaptıkları yardımları geri istemişti.

Eda Ece de, katıldığı bir ödül töreninde depremzede vatandaşları hedef alarak, oy tercihleri ile açık biçimde alay etti.

Skandal sözler

Eda Ece, "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse" gibi skandal sözler kullandı. Ece'nin sözlerine salonda bulunanların kahkaha atması ise ayrıca dikkat çekti.

Kullanıcılar sosyal medyadan skandal ifadelere tepki gösterdi:

"Yardım yapmayı yavaş yavaş öğreniyorlar. Zamanla yardım adabını da öğrenecekler. Karşılıksız yardımı da belki biz göremeyiz ama öğrenirler bir zaman sonra inşallah."

"Deprem bölgesini lütfen hiçbir siyasi yaklaşıma alet etmeyin"

"Üç kuruş para verdiniz, birkaç sosyal medya paylaşımı yaptınız diye depremzedelerin burnundan getirdiniz. Yazıklar olsun size ve bundan sonra ayıla bayıla sizi izleyenlere..."

"Kendilerinden başkasını yok sayıyorlar, ondan zannediyor ki, başkası depremzedelere yardım etmedi.! Yazık kafana"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alperen

Yahu arkadaş, önüne gelen ayrıştırıcılığın kitabını yazan bu zevzekler yardım etmişmiş, onlar yaptı biz yattık mı? Bizler reklamını yapmıyoruz. Oralarda Kızılay, Beşir hala var. Ahbap var mı, siz var mısınız? İnsanlar bi sizi mi gördü ki başkaları sanmışmış... Demeyem demeyem diyoruz her gün bir sanatçı müsveddesi çıkıyor yahu. Allah razı kuldan minnetimiz yok bizim

Şahin

Salak...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23