• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ebu Cehiller dirildi

Yeniakit Publisher
2015-02-03 08:06:00 - 2015-02-03 08:53:04
Ebu Cehiller dirildi

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Mekke’de kaldıkları otelin mescidinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dua etmek isteyince yanındakiler tarafından darbedildiğini öne süren Ali İhsan Kılıç’ı ziyaret etti. Kılıç, “Planlı bir şekilde beni darp ettiler. Ebu Cehiller dirildi” diye konuştu.

SAKARYA - Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, umrede Mekke’de kaldıkları otelin mescidinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dua okumak isteyince yanındakiler tarafından darbedildiğini öne süren Ali İhsan Kılıç’ı Sapanca ilçesindeki evinde ziyaret etti.

Kılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla kaldıkları otelin mescidinde düzenledikleri programın sonunda “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua edelim” dediğini söyledi.

Umreye beraber gittikleri arkadaşının siyaset yapmaması konusunda kendisini uyardığını belirten Kılıç, şunları kaydetti:
“Siyaset yapmıyorum, dua etmek istiyorum, ben Putin’e de Obama’ya da İslam alemi için hayırlı kararlar alsınlar’ diye dua ediyorum’ dedim. Münakaşa ettik. Hocamız, ‘tansiyonu yükseltiyorsun, bırak git’ dedi ona. Hanımla ikinci kata çıktım. Lobide beklerken bir kişi geldi yanıma, ‘yapmayacaktın, terbiyesizlik ettin, konuşmayacaktın’ dedi. O arada kardeşi de üzerime yüklendi. Ayağa kalktım, gruptan biri bana yumruk vurdu, nereden geldiğini anlamadım. Planlı geldiler çünkü. Ondan sonra olay oldu. 1-2 gün sonra hastaneye gittim. Yüzüm karardı, film çektiler. Rapor almadım çünkü rapor alsam oradan gelme şansımız yoktu. Ben tektim, eşimi bırakacak kimsem yoktu.

Ondan sonra geldik buraya, olay bundan ibaret. Sadece suçumuz Recep Tayyip Erdoğan’a dua istemekti.”

Kılıç, gruptaki kadınların Beytullah’a gidip Cumhurbaşkanı Erdoğan’a beddua ettiklerini öne sürerek, “Bunu da herkes biliyor yani. Zaten onun için gelmişler oraya, başka bir şey değil yani. Ebu Cehiller dirildi. Evet, hepsi bu” dedi.

Kılıç’a geçmiş olsun dileklerini ileten Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, “Kendisine ‘Yüce Allah’tan geçmiş olsun’ diyoruz, yaptığı umre ziyareti ve gösterdiği bu fedakarlık, gayretten ötürü tebrik ediyoruz” dedi.

AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz da olayın çok üzüntü verici olduğunu kaydederek, dramatik durumla karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23