• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünyaya duyurdular! Hamas'tan esir takası açıklaması

Yeniakit Publisher
2023-12-26 22:43:00 - 2023-12-26 22:45:12
Dünyaya duyurdular! Hamas'tan esir takası açıklaması

Hamas Siyasi Büro Üyesi Usame el-Hamdan, İsrail ile yeni esir takası konusundaki önemli şartlarının Gazze'ye yönelik saldırıların tamamen durması olduğunu söyledi.

Hamdan, Hamas'ın Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki ofisinde düzenlediği basın toplantısında, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve ateşkes ihtimali hakkında konuştu.

Son zamanlarda esir takası müzakerelerine ilişkin girişimler ve öneriler konusunda çok fazla konuşmaların yapıldığını belirten Hamdan "Burada Hamas'ın net tutumu şudur; halkımıza yönelik Nazi (İsrail'in) suç saldırılarının durması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Gazze halkının İsrail'in daha fazla katliamla ihlal edeceği "bir geçici ateşkesi" beklemediğini söyleyen Hamdan, "Aksine saldırıların kapsamlı bir şekilde durdurulmasını bekliyor. Ateşkes konusunda henüz olgun bir girişim yok ve işgal ordusu geriye doğru ilerlemek için taktik değiştirmeye çalışıyor." diye konuştu.

Hamas yetkilisi, İsrail'in Gazze'ye yönelik 8 Ekim'den beri gerçekleştirdiği saldırılarda şu ana kadar yaklaşık 21 bin sivilin öldüğünü ve 54 bin sivilin yaralandığını kaydetti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Biri

Hamasa uyarım. Madem yahudi esirler önemli 1 yahudi esire , filistinli tüm tutuklanmiş tutuklulara karşı takas edin. Tüm filistinlileri serbest bırakması icin 1 yahudi esir. 2. Yahudi esire karşi netanyahuyu isteyin takasda birbirlerine girsin musevi siyonistler. Arti niye bomba altinda ölüyoriz müslüman olarak tel avive yürüyün kardeşler şimdiye tel aviv ve kudusde ne yahudi kalir dı ne Abd nede ingiliz ya muizzi c.c. okuyun devam yürümeye tel avive gazzeyi böldürmeyin topluca yürümek zorundasiniz Rabbim size onu diyor yoksa bu müslüman devletler hala uyutuluyor santajlarla hamd olsun bizim reisimiz hariç. Yürüyun telavive korkaklar nasıl olsa kacacak bizde ölecegiz nasil olsa mescidi aksayı feth edmeye giderken ölelim şahadete erelim ALLAHUEKBER KEBİRA
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23