• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünyanın korkulu rüyası gün yüzüne çıktı! Kana doymayan Rusya'dan yeni hamle

Yeniakit Publisher
2022-02-26 12:18:00 -

Diktatör Vladimir Putin'in talimatıyla Ukrayna'yı işgale başlayan Rusya, NATO'nun karşı önlem açıklamalarının ardından Topol-M balistik füzesi gün yüzüne çıkardı. 11 bin kilometre menzili bulunan füze Rusya'nın başkenti Moskova'da sevkiyat halindeyken görüntülendi.

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından NATO tarafından toplantı düzenlendi. Rusya'ya karşı önlemlerin tartışıldığı toplantının ardından NATO'nun, Rusya'ya karşı doğu ülkelerindeki birliklerini güçlendirme kararı aldığı duyuruldu. Bu gelişmelerin ardından Rusya'nın başkenti Moskova'da bir karayolunda Topol-M balistik füzesi sevkiyat halindeyken görüntülendi.

Öte yandan Rusya'nın en önemli balistik roketleri arasında görülen Topol-M balistik füzesinin 11 bin kilometre menzili bulunuyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçtiğimiz hafta bu füze sistemleri ile büyük bir tatbikat düzenlemiş ve balistik füze ile Kamçatka adasındaki hedefler imha edilmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kocasolak

Bunlar SADECE göz korkutma. Sıkıysa atsın bakalım, kafasına kaç tane düşer görsün.

Misafir

Putin çok tehlikeli bu adamı dünya durdurmalıdir. Karşısına kimse çıkmıyor herkes laf üretiyor. Rusya bir federasyondur yani içinde birçok devlet var. 140 milyonun 60 milyonu Rus kökenli.geri kalan çoğunluğu türk olmak üzere başka milletler. Nasıl savaşa giriyor anlamadım yeniden parçalanması lazım. Ordusunda bütünlük de olmaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23