• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünyanın beklediği açıklama geldi! Hamas'tan İsrail'e rest

Yeniakit Publisher
2023-12-05 22:22:00 - 2023-12-05 23:22:39
Dünyanın beklediği açıklama geldi! Hamas'tan İsrail'e rest

Kassam Tugaylarının katil İsrail'e yönelik operasyonu başarılı bir şekilde devam ederken; Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, “İsrail saldırıları devam ettiği sürece müzakere yok” dedi.

İsrail abluka altındaki Gazze'de sivil yerleşim yerlerine bomba yağdırırken, Kassam Tugaylarının da işgalci askerlere yönelik operasyonları sürüyor. Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, Lübnan’ın başkenti Beyrut’a açıklamalarda bulundu. Hamdan, çatışmalar ne kadar sürerse sürsün hazırlıklı olduklarını belirterek, “İsrail saldırıları devam ettiği sürece müzakere yok” dedi.

"Yenilginin ve Netanyahu hükümetinin düşüşünün işaretidir"

Gazze Şeridi’ndeki İsrailli esirlerin hayatlarından İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun "sorumlu" olduğunu söyleyen Hamdan, Netanyahu'nun Gazze Şeridi’ndeki hedeflerinin "ulaşılamaz" olduğunu ifade etti. İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının Netanyahu hükümetinin düşüşüne neden olacağını belirten Hamdan, "Bu bir zafer değil, aksine yenilginin ve hükümetinin düşüşünün işaretidir" ifadelerini kullandı.

Hamdan, çatışmaların sona ermesinin ardından Netanyahu'nun savaş suçlusu olarak yargılanacağını öne sürdü. Netanyahu’nun gerçek hedefinin Filistin halkını ortadan kaldırmak ve Filistin davasını bitirmek olduğunu belirten Hamdan, “Bu imkansız bir şey" dedi.

"Gazze bataklığının giderek daha derinlerine batıyorlar" 

İsrail'in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarının sadece "kana susamışlık" olduğunu ve bu susuzluğun giderilmeyeceğini belirten Hamdan, "Netanyahu ve savaş kurmayları Gazze bataklığının giderek daha derinlerine batıyor" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fetösavar

ee altı günde falan filan.. len altmış gün bebek öldürdünüz katil sürüleri... siz ne askersiniz, ne de insan... olsanız olsanız canavar ruhlu caniler olabilirsiniz... reis güzel buyurmuştu... siz çocukları öldürmeyi iyi bilirsiniz..

Ankaralı

Kesinlikle rehine ve esir değişimi asla olmasın. Önceki arada aracılık olan hainler, İsrail'e ve başındaki siyonist Netanyahu'ya iyilik yaptılar. Akıllı İsrailli yahudiler bu iti alaşağı edecekti ama Mısır ve Katar tuz biber ekip, ateşkes arası verdirdiler. Hamas kesinlikle ne esir değişimi, ne de rehine değişimi için hareket etmesin. Savaş bitirme anlaşması yapılırsa belki. Zaten o zaman kadar da bu vampir katil siyonist Netanyahu Yahudi halkı tarafından def edilip kovulacaktır. Filistin devletin kasinlikle kurulacaktır. Ama Mahmud Abbas gibi kanı bozuk haini ve onun etrafındakiler asla Filistin devletinde söz sahibi olmamaları gerekir. Şu son savaşta dahi köpeklik yapıp, İsraile yaltaklandı kafir Mahmud Abbas
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23