• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünyaca ünlü Çakal Carlos beklentisini yazdı: Gerçek Kemalistler ve Erdoğan...

Yeniakit Publisher
2019-08-06 16:15:00 - 2019-08-06 16:27:20
Dünyaca ünlü Çakal Carlos beklentisini yazdı: Gerçek Kemalistler ve Erdoğan...

Baran Dergisi yazarı Çakal Carlos, '26 Temmuz Hareketi ve Küba Devrimi' başlıklı yazısında Türkiye'nin siyasi gündemine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Müslüman olmadan önce tüm dünyada Çakal Carlos namıyla bilinen Salim Muhammet, Baran Dergisi'ndeki köşesinde bu hafta, Türkiye'nin gündemine değindi.

Çakal Carlos, bağımsız olmanın yolunun NATO dışında kalmaktan geçtiğini belirterek "Türkiye'de doğru politikalar seyreden Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkın büyük desteğini alan ve parlemantoda çoğunluğu elinde bulunduran lider olarak iktidarını muhafaza etmeyi sürdürüyor. Umuyorum ki gerçek Kemalistler de bağımsızlık adımlarına saygı duyuyorlardır. Bağımsız Türkiye, NATO'nun dışındaki Türkiye'dir. Tabii ki İsrail ile ilişkiler de bağımsızlık yolunda ehemmiyetli" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osmanlı’ya Hasret!

“"Türkiye'de derin devletin sabetaycilar oldugu" arastirilmis midir? Derin devleti olusturdugu söylenen sabetayciligin yurtdisindaki Musevi lobilerin bir uzantisi olarak çalismasi ve neticede Türkiye'nin "Israil'in rezerv devleti" olarak görülmesi milli egemenlik ilkesiyle ne kadar örtüsmektedir?” Alıntı(Eski bir Sabetayist, Sabetayistleri Deşifre ediyor: Ilgaz Zorlu'nun itirafları "SECRET DOCUMENTS ABOUT TURKİSH SABETAİST )

Mert

Çakal carlos hüküm giymiş bir dolandırıcı. Söylediklerini neden haber yapıyosunuz anlamıyorum...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23