• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünya devine İsrail protestosu!

Yeniakit Publisher
2023-11-09 22:58:00 - 2023-11-09 23:00:56
Dünya devine İsrail protestosu!

ABD'li yatırım firması BlackRock'un New York'taki genel merkezi, firmanın "İsrail'e destek verdiği" gerekçesiyle bir grup aktivist tarafından kısa süreliğine işgal edildi.

Filistin destekçisi göstericiler, dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi BlackRock'ın Manhattan'daki genel merkezindeki protestolarına ilişkin sosyal medya platformu X üzerinden görüntü paylaştı.

Paylaşıma göre, merkezin giriş salonu Filistin destekçisi göstericiler tarafından basıldı, İsrail'e destek verdiği iddia edilen firma yöneticileri kısa süreliğine protesto edildi.

"BlackRock saklanamazsın" şeklinde slogan atan Amerikalı aktivistler, genel merkezin lobisinde, İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik saldırılarında bir ayda hayatını kaybeden 4 binden fazla Filistinli çocuğun adının yazılı olduğu pankart açtı.

Ölen çocukların ismi metrelerce alanı kapladı

Ölen çocukların isimlerinin 3 sütun halinde yazılı olduğu rulo şeklindeki pankartın, açıldığında BlackRock lobisindeki metrelerce alanı kapladığı görüldü.

Grup, ayrıca paylaşımda, Filistin halkının eşit şartlarda hayat yaşamak istediğini ve "insanları bombalayarak bu duygunun yok edilemeyeceği"ni vurguladı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ramazan cömert

Örgütün içinde istihbarat var diyerek Hamas’a kassam tugaylarına remem hakaret ediliyor herşey hesaplandıda müslümanların duyarsızlığı hesaplayamadı? İsrailin dostları birleşti ama Hamas’ın dostları birleşmedi ne yani Gazze’yi Hamas savaşmadan İsrail’e teslim mi etseydi ?ozaman bu örgütlerin içine istihbarat sızmamış mı olurdu ?sonra birkez daha diyeçektiniz Filistinliler topraklarını sattı savaşmadılar vatanına sahip çıkmadılar diyecektiniz ?yani birilerinin insafı merhameti izanı kurumuş .İsrail dostlarının düşünmesini anlarımda Filistin’i Hamas’ı sevdiği söyleyipte savaşta çocuklar kadınlar şehit olunca hemen Hamas düşmanlığına İsrail yandaşlığına dönmek tek kelime ile Hamas’a Filistinli mücahitlere kassam tugaylarına ihanettir .yattığımız yerden biz hesap yaptık kassam tugayları şavaştılar ama hesap yapmadılar öylemi böyle düşünenlere yazıklar olsun veyl olsun . Rabbimin de bir hesabı var dünya yuvarlak dönüyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23