• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dr. Osman Ekmekçi 'milad olsun' diyerek açıkladı! Narin'in katilleri için ilginç öneri

Yeniakit Publisher
2024-09-10 21:25:00 -
Dr. Osman Ekmekçi 'milad olsun' diyerek açıkladı! Narin'in katilleri için ilginç öneri

19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin Dr. Osman Ekmekçi’den ses getirecek bir çağrı geldi.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltındaki 24 kişinin çapraz sorgusu devam ediyor. Narin'in annesi, babası, iki ağabeyi ve 4 amcası da gözaltında. Günlerdir cevabını aranan "Narin nasıl öldürüldü?" sorusunun yanıtı için büyük önem taşıyan otopsinin ön raporu da açıklandı. Çıkarılan ön raporda gözle görülür kesici alet ya da silahla yaralama bulgusu yok. Ölüm zamanı ise tespit edilemedi. Korkunç cinayet Türkiye gündeminde büyük yer edindi. Milyonlar Narin için dua ederken, devletimiz de tüm imkanlarını bu olayı açıklığa kavuşturmak için çaba sarf etti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Dr. Osman Ekmekçi, katillerden devletin yaptığı harcamaların da talep edilmesi gerektiğini söyledi.

Dr. Osman Ekmekçi, “Narin katledildi. Devletimiz ve milletimizde zarara uğratıldı. Katledenler muhakkak adli hapis cezası alacaklar. Peki, haftalardır asker, polis, vatandaş, savcı, adlı tabip, arama ekibi vb. devlet tüm imkanlarıyla maddi para harcama yaparak, milletimizin parasını ve imkanları kullanıldı. Bu maddi kayıplar suçluların mal varlıklarına el konularak tazmin edilmelidir. Kanunlarımızda maalesef devletin maddi kayıpları, suçluların mal varlığına el konularak tazmin edilir diye maddeler yok. (daha doğrusu devlete ne kadar zarar verirseniz verin sabit bir rakamla kurtuluyor suçlular.) Acilen Narin’in katillerinin hapis cezasının yanında, mal varlıklarına da el Konulmalı. Kayıplar tazmin edilmeli. Narin kızımız milad kabul edilerek, bundan sonra da, acilen maddi tazmin kanunlarının sabit rakam ve avukat hakim insiyatifinden çıkarılarak ne kadar maddi zarar varsa tamamı tazmin edilmeli.” dedi.

{relation id:1884186 slug:'narin-guran-cinayetinde-ek-gozalti-suresi-karari'}

{relation id:1884178 slug:'narinin-olumuyle-ilgili-sok-iddia-oyle-mi-bulundu'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TürkOğlu

BU ÜLKEDE BİNLERCE AKADEMİSYENLERİMİZ VAR BUNLARIN ARASINDA BİRİSİ ÇIKIYOR DEVLETİMİZE BİR ÖNERİDE BULUNUYOR VE AKIL VERMİŞ OLUYOR VALLAHI HELAL OLSUN ,, DEMEK BU ARKADAŞIMIZ ,,, SALLA BAŞINI ALMAAŞINI OLANLARDAN DEĞİLMİŞ,,,

Ahmet

Suçlunun mal varlığı varsa el konmalı mağdurlara tazminat olarak verilmeli yoksa suçlu sabahtan akşama kadar çalıştırılıp kazandığı ile yemek verilmeli ve mağdurlara tazminat ödemeli Devlet suçlu için bir kuruş para ödememeli Narinin öldürülmesi gibi ağır suçlar için İdam getirilmeli ve genelde kısas olmalı Bir kişi ne suç işlediyse aynısı ona yapılmalı Birinin kasten gözünü çıkaranın gözü çıkarılmalı Bu ülke ancak öyle adam olur..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23