• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dost düşman görsün! Lübnan'da telsizlerin patlatılması sonrası ASELSAN'dan bomba çıkış

Yeniakit Publisher
2024-09-18 23:05:00 -
Dost düşman görsün! Lübnan'da telsizlerin patlatılması sonrası ASELSAN'dan bomba çıkış

İsrail'in Lübnan'da telsizleri patlatarak yaptığı saldırının hemen ardından Türkiye'nin milli teknoloji devi ASELSAN tarafından art arda oldukça dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. ASELSAN, yerli üretim kriptolu telsizlerini özellikleriyle birlikte paylaştı.

Lübnan'da çağrı cihazlarının patlamasından sonra güvenli haberleşme altyapısının zayıf olduğu durumlarda iletişim kanallarının manipüle edilebileceğini ve güvenlik açığı oluşturabileceğini gösterdi.

ASELSAN'DAN DİKKAT ÇEKEN TELSİZ PAYLAŞIMLARI

Türkiye, haberleşme gibi kritik bir altyapının güvenliğini sağlamak için çeşitli karşı önlemler geliştirmeye devam ederken Lübnan'daki patlamadan sonra ASELSAN'dan dikkat çeken yerli ve milli el telsizi paylaşımı geldi.


Lübnan'da art arda yaşanan çağrı cihazı patlamalarının ardından ASELSAN, geliştirdiği yerli ve milli el telsizi "ARTCOM 5433 V/UHF-P"unun görsellerini paylaştı. Paylaşımda "akıllı telefonların yeteneklerini, baz istasyonu kullanmadan sağlayabiliyoruz." ifadelerine yer verildi.

ASELSAN tarafından yapılan farklı bir paylaşımda ise, “ASELSAN HYBRA 3810, hızlı ve güvenli "görev kritik haberleşme" için Türk mühendisliğinin özgün tasarımıyla geliştirildi” denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Demir

İran bizden alırmı zokayı yedi işi gücü bizle Müslümanlar uğraşmak ölen yaralanlara yazık

Çılgın Türk

Acilen bu uygulamayı mit almalı icerde dışarıda ne kadar varsa ellerinde patlatilmali hepsi telsiz çağrı cihazi uydu telefonu kullanıyor yahudi bunu cep telefonunda uçaklarda arabalarda kullanacak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23