• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Donald Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması: Bu hiç iyi değil

Yeniakit Publisher
2023-11-12 21:59:00 -

37 gündür Gazze'deki mazlumları bombalayan ve katliam yapan İsrail hakkında açıklamalarda bulunan ABD eski Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini değerlendirdi.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları, 37. gününde şiddetlenerek sürerken, İsrail-Filistin savaşını değerlendiren ABD eski Başkanı Donald Trump'tan dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması geldi.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme” gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken, İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı.

Gazze’deki hükümete göre ölenlerin sayısı 11 bin 100’ü aştı, bu kişilerin en az 4 bin 500’ünü çocuklar ve 3 bin 27’sini kadınlar oluşturuyor.

Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması

ABD eski Başkanı Donald Trump, İsrail-Filistin savaşına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dünya savaşının çıkabileceğini belirten Trump, ''Bölgede 4 milyon, 5 milyon askeri olan büyük ülkeler var. Başkan Erdoğan geçen gün İsrail’e karşı çok sert konuştu. Bu hiç iyi değil. Bazıları gelmeye başlarsa sonunda dünya savaşı çıkar. '' ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

James Messon

ABD Başkanlarimiz hepsi üşütük ve bunak bunlar bizi nasil yönetiyor anlamiş değilim.İsraile bu kadar taviz vermeleri çocuklarin katledilmesine göz yummalari ABD hükumetimine yakişmiyor biz çocuk katili değiliz Byden gitmeli beyni durmuş

Antiisrail

Ya ne demeliydi? Cumhurbaşkanımız az bile dedi. Ama dediği gibi, siz siyonist yahudilere borçlu olduğunuz için boynunuz kıldan inceee!!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23