• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doları olanları üstüne basa basa uyardı! Necmettin Batırel: Geliyor

Yeniakit Publisher
2022-11-04 08:29:00 -
Doları olanları üstüne basa basa uyardı! Necmettin Batırel: Geliyor

Dolar kuruna ilişkin dikkat çeken tahminlerde bulunan ekonomist Necmettin Batırel’den dolarla ilgili yeni iddialar geldi.

Yıllar önce yaptığı Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile katıldığı CNN Türk canlı yayınında yaptığı ‘Şaaak diye 10 milyar dolar satarım’ çıkışıyla tanınan ekonomi yazarı Necmettin Batırel’den dolar satışıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Necmettin Batırel bugün Twitter hesabından şirketlerin dolar bozdurmasına ilişkin bir yorumda bulundu.

Necmettin Batırel, “Merkez Bankası ve BDDK’nın uyarıları etkili oldu. Şirketler geçen hafta 2.3 milyar dolar bozdurdu. Bu daha başlangıç arkası gelecek.” dedi.

BDDK, nisan ayında döviz alım satım işlemlerine ilişkin olarak bankalara gönderdiği açıklamada, "Tüm müşterilerin direkt erişiminde olan yabancı para (YP) işlem platformlarından yeni işlem yapılmaması, limit belirlemelerinin gözden geçirilmesi, müşteri memnuniyetinin sürekliliğinin sağlanması bakımından YP işlem taleplerinin şubeler, hazine birimleri, mobil ve internet bankacılığı kanalları üzerinden gerçekleştirilmesinin sağlanması gerekli görülmektedir" ifadelerine yer vermişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

süleyman

beyler dolar için alım emirlerinizi girini. batıkel üstadımız sinyali verdi. sonra vay ben duymadım vay ben görmedim demeyin

İbrahim Servet Gence

Bu adam devamlı doların düşeceğini yazıyor. Hiç inandırıcı değil,hep yükseliyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23