• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dolar düşüşü kriz bekleyenleri dumura uğrattı! Ebru Baki'nin yüzü böyle düştü

Yeniakit Publisher
2021-12-21 11:57:00 - 2021-12-21 12:05:45

Döviz kurlarındaki sert düşüş piyasaları rahatlatırken bazı TV sunucularının düşüş karşısındaki üzgün tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Döviz kurlarındaki yükseliş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünkü kabine sonrası yaptığı açıklamalarla tersine döndü.

Piyasaları rahatlatan açıklamalarla dolar 18 TL'den, euro ise 20 TL seviyelerinden sert bir düşle 12-13 seviyelerine kadar çekildi.

Bu gelişmeler piyasalarda olumlu karşılanırken kimi TV sunucularının bu geri çekilme karşısındaki tavırları dikkat çekti.

Habertük TV'de Para Gündem programının sunucusu ve kanalın ekonomi müdürü Ebru Baki de o isimlerden biri oldu. Gece yaşanan düşüşün ardından Baki'nin canlı yayın yaptığı sabah saatlerinde de çekilme sürdü.

Baki'nin konukları tarafından piyasa yorumları yapılırken kendisinin kur düşüşleri karşısında yüzü düştü. O anlar kameralara yansıdı.

Dün gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının hemen ardından Halk TV'de yayın yapan Şirin Payzın da aynı yüz ifadeleriyle programını bitirmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat

Bu ülkede yaşayan ama bu ulkeye ait olmayan daha çok vatansizin suratindaki maske inecek bunlar iyi günleriniz bu ülkenin gerçek sahipleri bu kendini beğenmiş namussuz mutlu azınlığa dar edecek bu ülkeyi o yaltaklandiginiz batı da kurtaramayacak bu alçak zihniyeti işte ülkenin tek sorunu budur kendini halkçı zanneden bizim ülkede bunlara takılan ahmak kitle biraz anlasa olay zaten kökünden çözülecek tusiadla iş tutan darbe saksakcisi burjuva cehapesine solcu ya da emekci dostu diye bakan bir mal zihniyetin çökertilmesi gerekiyor

Kemal aşık

Dudakları dünyaya bedel maşAllah.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23