• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğan Aydal da FETÖ borazanı oldu

Yeniakit Publisher
2024-07-11 14:13:00 -

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki ifadeleri tepki çekti.

ABD kucağındaki FETÖ’nün 2013’ten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki iddialarının tamamı çürüdü. Onlardan en meşhuru, Erdoğan’ın yurt dışına kaçacağı yönündeki skandal iftiraydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan için “kaçacak” diyen FETÖ’cü hainlerin tamamı Türkiye’den kaçmak, sığıntı olarak yurt dışında yaşamak zorunda kaldı. 

FETÖ’nün bu iddiası başta CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere muhalefet liderleri tarafından da utanmadan kullanılmıştı. 

FETÖ’nün ve Kılıçdaroğlu’nun kullandığı ancak boşa çıkan bu rezil iftira yine ortaya atıldı. Bu kez Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal aynı söylemi kullandı. 

Aydal, Halk TV’de, Gündem Özel canlı yayınında konuştu. İsmail Saymaz’ı bile şaşırtan ifadeler kullanan Aydal, “Anayasa değişmezse Erdoğan’ın Amerika’ya gideceğini düşünüyorum” dedi. Erdoğan’a yıllarca aynı iftirayı atanların Amerika’ya gitmek zorunda kaldığını görmezden gelen Doğan Aydal büyük tepkiye neden oldu. 

Programda hazır bulunan İsmail Saymaz, “Erdoğan ile siyaseten karşı olabiliriz, eleştirebiliriz, ama ne yapıp yapmayacağını bilmeniz gerekir. Erdoğan'ı sevmemek başka bir şey onun yapmayacağı şeyi söylemek başka bir şey. Erdoğan bu ülkeden gitmez, ihtimal vermiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Deli İbo

Sûmûklû Fetö'nün tasmalı enikleri, siz bu memlekette daha çok beklersiniz Reis bir yere gidecek diye. Sizin 7 göbek sülalenizi sevmeden gitmek varmı? O adam dualı, dualı Azrail Aleyhisselam bile onun ömrüne müseade edecek.

Osmanlı Torunları

Bu chp Hdp YSD DEM VP TKPLİ RPli yahudi Ermeni Amarkan Fıransız Alman Yunan Rum Bulgar İngiliz Çocukları Benim Ülkemden izler Gibi Vatan Hayinlerini vatansızları Soysuzların Münafıkların müslüman Görünümlü şeytanların Hepinizi Tez vakitte Türkiyemden Gayri müslim Haçlı Tohumları Teröristleri kemalsit siyonist kafalar Din ve İslam Düşmanları olan Dedelerinizin Babalarınızın Ülkelerine yollayacağız Bu vatanın öz ve öz Türk Evlatları Osmanlı Torunları muhhamet ümmeti Din kardeşlerim kalıcaz Vatanımızda Sonsuza kadar yüce mevlamın izniyle inşAllah Amin Amin Amin Amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23