• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyanet Yayınevi Bediuzzaman Hazretleri'nin Asa-yı Musa risalesini de basarak satışa sundu!

Yeniakit Publisher
2023-08-29 15:22:00 - 2023-08-29 15:57:01
Diyanet Yayınevi Bediuzzaman Hazretleri'nin Asa-yı Musa risalesini de basarak satışa sundu!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Bediuzzaman Said Nursi Hazretleri'nin Asa-yı Musa adlı risalesi de basılarak satışa sunuldu.

Risale-i Nur Külliyatı’nın korunması ve basım yetkisinin Diyanet İşleri Başkanlığı’na verilmesinin ardından Diyanet'e bağlı yayınevlerinde basılan ve satışa sunulan Risale-i Nur Külliyatı’na ait eserlerin sayısı on oldu.

Asa-yı Musa risalesi de basılarak satışa sunuldu!

Bediüzzaman Hazretleri’nin eserlerinden Sözler, Mektubat, Mesnevi-i Nuriye, İşarat’ül İcaz, Uhuvvet Risalesi, İhlas Risalesi, Hastalar Risalesi, Küçük Sözler, “Ramazan, İktisat, Şükür” risalelerinden sonra Asa-yı Musa risalesi de basılarak Türkiye Diyanet Vakfı Yayınevi tarafından satışa sunuldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

La havle

Risalelerin basilmasi, semavi ve arzı gelecek olan bela ve müsibetlere ve anarşiliğe bir set ve kalkandir, İnşallah tam sansürsüs hali ile tüm külliyat yayınlanir ve ana okulundan doktora tezlerine kadar tüm eğitim kademelerinde ve akademide ana ders kitaplarindan olacağı günleri intizar etmekteyiz, alemi islamin ve dünyanin selameti risalei nurun Kurana dayalı hakikatlarin insanlar tarafindan benimsenmesi ve sosyal hayatta etkili bir dustur ve yaşam olmasi ile mümkün yoksa helaket ve felaketlerden kurtulamayiz.

ali

maalesef görmezin kör gözü tahrif edilmiş eserleri kabul ederek basımına karar vermişlerdi.masonik yapının risalei nura son operasyonu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23