• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyanet İşleri Başkanlığı Risale-i Nur Külliyatı basımına yeniden başlıyor!

Yeniakit Publisher
2023-05-04 17:06:00 - 2023-05-04 17:47:04
Diyanet İşleri Başkanlığı Risale-i Nur Külliyatı basımına yeniden başlıyor!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Risale-i Nur eserlerinin tekrar basılacağını açıkladı. Diyanet tarafından basılan Külliyet basımı bir süre önce durdurulmuştu.

İstanbul İlim Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Said Yüce, Risale-i Nur'ların Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yeniden basılacağını açıkladı.

Said Yüce, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile görüştü.

Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri'nin eserleri Risale-i Nur’lardan bir kısmının daha önce Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından basıldığını hatırlatan Yüce, Prof. Erbaş ile görüşmelerinin detayını şöyle anlattı:

Diyanet İşleri Başkanımız sayın Prof. Dr. Ali Erbaş ile görüşmemizde, bugün itibariyle Lem’alar ve Asa-yı Musa'nın ilk defa basılması talimatı verdiğini ve eskiden basılmış mevcudu bitenlerin yeniden basımının kısa zamanda gerçekleşeceğini söyledi. "Talimat verdim. Arkadaşlar çalışıyor. İnşallah hayırlara vesile olur" dedi. Elhamdulillah sevindik.

Kaynak: Risale Haber

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Havvanur

Merhabalar Allahü Teala’nın, selamı rahmeti bereketi aff mağfireti üzerimmşze olsun, Neyi öğrenmek istiyorsunuz sayın okuyucu, “merak etmek ilmin başıdır” diye buyurmuştur büyükler.

Ekut

Risale i nurlar aynen koyunun kuzusunu tanıdığı gibi sütünü veriyor..ihtiyacı olanın ruhuna kalbine dokunuyor...koyun kuzusunu bilir ve sütünü verir indirir...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23