• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan İslamofobi mesajı: Bu kirli zihniyetle mücadelemiz sürecek!

Yeniakit Publisher
2023-03-15 22:21:00 -
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan İslamofobi mesajı: Bu kirli zihniyetle mücadelemiz sürecek!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabından "İslamofobi, İslam düşmanlığına dönüşmüş bir akıl tutulmasıdır” paylaşımında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İslamofobi ile Mücadele Uluslararası Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “İslamofobi, İslam düşmanlığına dönüşmüş bir akıl tutulmasıdır” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 15 Mart İslamofobi ile Mücadele Uluslararası Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Yeni Zelanda’nın Christchurch kentinde 15 Mart 2019’da terör saldırısının hedefi olan Nur Camii’nin fotoğrafının yer aldığı mesajında, “Uluslararası İslamofobi ile Mücadele Günü vesilesiyle bir kez daha ifade ediyoruz ki; İslamofobi, İslam düşmanlığına dönüşmüş bir akıl tutulması ve içerisinde ırkçılık barındıran bir insan hakları sorunudur. Bu kirli zihniyetle kararlı mücadelemiz devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İbrahim

Önce yüksek istişare kurulundaki hadisleri yalanlayan, evliyalara hakaret eden Halis Aydemir e görevden el çektirin

2001 ABD NIN DEAS i kurmasi, IKIZ KULE CIA KURGUSU SALDIRILARI ILE G.W.BUSH'UN IFADESIYLE "HACLI SEFERLERINI-MYSLUMAN KYIMINI BASLATTIGI TARIHTIR!"

kafirlerin ve batilin kiyamete kadar islam-muslyman-Hakk Dusmanligi bitmeyecektir, buzim de batil ile hakca musluman onuruna vakarina suuruna yakisir sekilde mucadelemiz, birlikte guclu ve tedbirli olma cabamizda hic bitmeyecektir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23