• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Disney+ aboneliği nasıl iptal edilir?

Yeniakit Publisher
2023-08-01 22:49:00 - 2023-08-01 23:04:41
Disney+ aboneliği nasıl iptal edilir?

Disney+ hesabımı nasıl kapatırım? Bu haberimizde sizlerle Disney+ hesabını silme yöntemi ve tüm adımlarını paylaşıyoruz.

Yaklaşık 1 yıl önce Türkiye’de yayın hayatına başlayan Disney+, geçtiğimiz temmuz ayından beri ülkemizdeki kullanıcıları tarafından büyük bir boykot altına alındı ve hesap kapatma akımı başlatıldı. Bunun en büyük nedeni de beklenen yerli içeriklerin iptal edilişi ve başka platform/kanallara devredilişi oldu. Peki Disney+ hesabımı nasıl kapatırım? İşte Disney+ hesabını silme yöntemi…

Disney+ hesabınızı silmek için:

Bir bilgisayar veya mobil tarayıcı üzerinden Disney+ hesabınızda oturum açın.
Profilinizi seçin.
Hesap bölümünü seçin.
Ayarlar bölümünden Hesabı Sil’i seçin.
Doğrudan Disney+ tarafından faturalandırılıyorsanız ve Hesabı Sil seçeneği sizin için kullanılabilir durumda değilse bu halen aktif bir üyeliğiniz olduğu anlamına gelir; üyeliğinizi iptal edin ve ardından bu adımı tekrar deneyin.
Üçüncü bir taraf üzerinden faturalandırılıyorsanız bu adımı uygulayabilirsiniz, ancak aktif üyelikleriniz için fatura kesilmeye devam edilebilir; sizden ücret alınmaması için hesabınızı silmeden önce ilgili üçüncü taraf üzerinden üyeliklerinizi iptal etmeyi lütfen unutmayın
E-posta adresinizi girin ve Devam Et’e tıklayın.
Parolanızı girin ve Oturum Aç’ı seçin.
Disney+ hesabınızı silme işlemiyle ilgili ayrıntıları kontrol edin ve Devam Et’i seçin.
Gelen kutunuza giderek Disney+’tan 6 haneli doğrulama kodunu içeren bir e-posta gelip gelmediğini kontrol edin.
E-posta adresinizi doğrulamak için kodu girin ve Devam Et’i seçin.
Sil’i seçin.
Disney+ üyeliğiniz Disney+ tarafından faturalandırılıyorsa üyeliğinizi iptal ettikten sonra mevcut fatura döneminizin bitimine kadar Disney+’a erişmeye devam edebilirsiniz. Disney+ hesabınızı silme işlemi, üyeliğinizin sona ermesinin ardından gecikmeksizin gerçekleştirilir.

Disney+ üyeliğiniz üçüncü bir taraf üzerinden faturalandırılıyorsa ve Disney+ hesabınızın silinmesini talep ederseniz Disney+’a erişiminizi hemen kaybedersiniz. Bunun ardından Disney+ hesabınızı silme işlemini gecikmeksizin tamamlarız. Hesabınızı silmeden önce aktif üyeliklerinizi iptal etmediğiniz takdirde fatura kesilmeye devam edilebileceğini lütfen unutmayın.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

bana bak disney:

sen nasıl atatürk filmini kaldırırsın yaa! bana bak onu derhal oraya koyacaksın, tamam mı? aboneliğimi mi iptal etmemi istiyorsun? bak onu da yaparım gerekirse!(bir süre sonra cevap geldi kanaldan, yüreklerini titrettim çünkü onların, cevap da aynen şöyle aha: (sayın başvuru sahibi, sen kanalımıza abone falan değilsin ki lan zaten! önce abone ol, sonra ayrılırsın! ayrıca sana belediye baksın)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23