• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dışişleri'nden faşist Katz'a cevap!

Yeniakit Publisher
2024-07-12 22:28:00 -
Dışişleri'nden faşist Katz'a cevap!

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya platformunda yaptığı paylaşımda yine iftira dolu açıklamalarda bulundu. Dışişleri Bakanlığı, faşist Katz'a tepki gösterdi.

Bakanlık, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın bir sosyal medya platformunda yaptığı paylaşım hakkında yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, Katz'ın "saygısızlık, yalan ve iftiradan ibaret açıklamalar" yapmaya devam ettiğinin görüldüğü belirtildi.

Bu tarz beyanların, bölgedeki gerçek gündemi değiştirmesine izin verilmeyeceği kaydedilen açıklamada, "İsrail Hükümeti, masum Filistinlileri öldürerek iktidardaki ömrünü uzatmaya çalışmakta; izlediği politikalarla bölgemizde huzursuzluk ve istikrarsızlığa neden olmaktadır. İsrail Hükümeti, Gazze'de uyguladığı zulme bir an önce son vermeli ve kalıcı ateşkese razı gelmelidir." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, Türkiye'nin Filistinlilerin haklarını savunmayı sürdüreceği vurgulandı.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, sosyal medya hesabında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan iftira ve hakaret içeren bir paylaşım yapmıştı.

{relation id:1868648 slug:'terorist-israil-bu-kez-o-ulkeyi-vurdu'}

{relation id:1868648 slug:'terorist-israil-bu-kez-o-ulkeyi-vurdu'}

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fsm

Bir gazete hoşt gibi laflar etmemelidir. Mıcın yiyorsa git Filistin'de savaş. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Filistinliler orada ölüyorlar, buradakiler hoş diyor...

Gültekin

HUKUKİ GEREKÇELER OLUŞURSA, HAREKET YAPMA HAKKI OLUŞUR, BU SORUN BELLİ BAŞKA İSLAM ÜLKELERİN SORUNU DEĞİL, TÜM DÜNYANIN İNSANLIK SORUNUDUR, BE SEBEPLE DÜNYA DEVLETLERİ HAREKETE GEÇMELİDİR, İNSANLIĞI KORUMAK İÇİN KURULAN KURULUŞLARIN SESİ ÇIKMIYORSA, BU ONLARIN AYIBIDIR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23