• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dışişlerinde skandal talimat! ABD i..neliğe gübre attı

Yeniakit Publisher
2024-02-24 14:03:00 -

Küresel haydut ABD, 'i...neliğin' kitabını yazmaya devam ediyor. Son olarak katil İsrail'in Filistin'deki katliamlarına destek veren ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, bakanlık personeline sözde 'cinsiyetçi' dil kullanmayı yasakladı.

'İ...neliğin' kitabını yazmayı sürdüren ABD'de Dışişleri Bakanı Antony Blinken, bakanlık personeline sözde 'cinsiyetçi' dil kullanmayı yasakladı.

Blinken'ın yasakladığı ifadeler arasında 'anne ve baba' bile bulunuyor.

Bakan Blinken'ın, LGBT dayatmasıyla personeline yasakladığı kelimeler; "Erkek iş gücü, siz adamlar, bayanlar ve baylar, anne/baba, oğul/kız, koca/eş."

'İ...ne' sevici Blinken 'Yahudiyim' demişti

Filistin'de çocuk, kadın ve yaşlı ayırmadan katleden terörist İsrail'in en büyük destekçilerinden 'i...ne' sevici Blinken, Tel Aviv'e yaptığı ziyarette "Bir Yahudi olarak da buradayım." ifadesini kullanarak katliamlara sahip çıkmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

resat

insanlıktan çıkıp nesilleri kuruyacak,zamanımızın lutileri bunlar,lut kavminin başına ne geldiyse bunların sonuda aynı olacak ,,

Sapkın

Bunların erkeklerle bir derdi var. Karşılarında adam gibi adam görmeye tahammülleri yok. Aileyi bozan, Babayı itibarsızlaştıran, çoluk çocuğa saldıran bunlar....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23