• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dilan Polat'ın gözaltına alınan yardımcısı Şule'den olay paylaşım! "Millet olarak rahatlayın"

Yeniakit Publisher
2023-12-10 08:26:00 -
Dilan Polat'ın gözaltına alınan yardımcısı Şule'den olay paylaşım! "Millet olarak rahatlayın"

Dilan Polat'ın kara kutusu olarak anılan, Özbekistan uyruklu Şule isimli yardımcı en az fenomen kadar ünlüydü. Son dönemde cezaevindeki çiftin evinde çocuklara bakmak için kalan Şule sınır dışı edildi! Sınır dışı edilen Şule'nin son paylaşımı ise şaşkınlık yarattı.

Dilan Polat ve Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklandı. Bu süreçte Dilan Polat'ın yardımcısı Şule de gündeme geldi. Çocuklara bakan ve fenomenin kara kutusu olarak anılan Şule, Dilan Polat'ın lüks evinden ayrılmadığı gibi bir de eve akrabalarını yerleştirmişti.

Özbekistan uyruklu Şule ikamet izninin bittiği belirlendi ve gözaltına alındı. Shaklo Khaydarova'nın (Şule) ikamet izninin bittiği, Nargiza Khaydarova'nın ise 9 ay önce turist vizesi ile girdiği ve kaçak durumda olduğu tespit edildi.

Sınır dışı edilen Şule paylaşım yapmadan duramadı. Şule'nin paylaşımda "Milletçe rahatlayın. Çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum" ifadeleri kullanması dikkat çekti.

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule “Alnımın akıyla memleketime gidiyorum” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yavuz

İsrail terörist katil ama doğru yaptıkları tek şey Ülkelerine giren Devlete Milletine zarar veren herkesi kim olursa olsun atıl görüyor acımıyor. Bizim Devletimiz kadar karışık zannedersem yok. Terör Partisine para veriyor. Belediyeler paraları sanatçı ismi altında hainlere şarkıcılara dağıtıyor. Artık birileri olumsuz olan her şeye DUR desin.

Leyl....

Doldurmusdur cantayi o da! Sen vicdanli temiz bir insan olsan boyle kaciklarin kapisinda yatmazsin! Bir insan yaninda cali$ani Ile bu derece samimi olursa on da hanimlik veya akil eksikligi var demek dir. Tamamen Türkiye'ye yaki$mayan uyusturucu parasinin bu salaklar uzerinden dola$ima sokulmasi..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23