• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diğer insanlara 'insanımsı sürü' diyenler sadece İsrail’de değil! Birgün'de de bunlardan var

Yeniakit Publisher
2023-11-20 22:00:00 - 2023-11-20 22:04:30
Diğer insanlara 'insanımsı sürü' diyenler sadece İsrail’de değil! Birgün'de de bunlardan var

Ömrü dini değerlere hakaretle geçen kişiler öldükten sonra yakınları tarafından cami dayatmasıyla son yolculuğuna uğurlanıyor.

Hem İslami değerlere nefretle yaşayıp hem de camiden İslami usüllerle defnedilme inatları anlaşılamayan çevreler, Metin Uca'nın cenazesinde de ortaya çıktı.

Yakınları kendi vasiyeti "Yakılmak" olan Uca'ya saygısız davrandı. Onu Ankara Kocatepe Camii'nden uğurladılar.

Bir gün gazetesinin yazarı Güvenç Dağüstün, tıpkı siyonist İsrail gibi, kendisiyle aynı fikre sahip olmayanları, "İnsanımsı sürü" diye nitelendirdi.

Köşesinde Birgün'de son defa yazdığını söyleyen Dağüstün, "Geçtiğimiz hafta canım Metin Uca’nın kaybı ile sarsıldım. Yüreğim kaldırmıyor artık." dedi.

Uca'nın cenazesinin camiden kaldırılmasına tepki gösteren dindarları hedef alan Dağüstün, "Ölülerimizi huzur içinde uğurlamamızı bile istemiyorlar. Metin’in ardından bir insanımsı sürünün yazıp çizdikleri akıl alır gibi değil." ifadelerini kullandı.

Dağüstün yazısının son bölümünde, "Biraz durmak zamanıdır benim için. Gazetemden kimseyle de konuşmadım daha önce bu kararımı. Az sonra yazımı göndereceğim ve onlar da öğrenmiş olacaklar. Önce siz değerli okurlara, daha sonra ise gazetem BirGün’e ve gazetemin tüm emekçilerine çok teşekkür ediyorum. Şimdilik bana müsaade…" ifadeleriyle yazmayı bıraktığını duyurdu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

AHIRETİN NİMETLERİNDEN NASİPSİZ İNSANLAR AYNEN METİN UCA GİBİ YAPARLAR, ÇÜNKÜ CEHENNEME ODUN LAZIM, "CEHENNEMİN YAKITI İNSANLARLA, TAŞLAR OLACAK" AYETİN MUHATAPLARIDIR.

resat

şu tabuta şanlı bayrağımızın sarılması meselesine bir çeki düzen getirilmeli, eğer varsada uygulanmalı, ömrü bu devlete ,millete ,vede milletin inancına küfretmekle geçenlerin ,,,,,şinin ambalaj malzemesi olamaz bu bayrak,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23