• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devrim hokkabazının ‘gözaltı’ tiyatrosu

Yeniakit Publisher
2019-07-16 23:31:00 -
Devrim hokkabazının ‘gözaltı’ tiyatrosu

Sanatından ziyade sansasyonel politik çıkışlarıyla gündemden düşmeyen tiyatrocu Orhan Aydın’ın ‘gözaltı’ tiyatrosu erken ifşa oldu.

Seküler yobazları galeyana getirmek için her türlü ucuzluğu sergileyen Aydın, basitlikte ve seviyesizlikte level atladı. Hakkında açılan bir davaya kasten üç defa katılmayan ve mahkeme tarafından zorla getirtilme kararı çıkartıldığını bildiği halde otele giriş kaydı yaptıran Aydın, polis tarafından gözaltına alınmasını devrimci bir şova çevirdi.

Mahkeme kararının polis GBT’sinde olduğunu bilen ve senaryosunu buna göre yazan Aydın, twitter devrimciler ile instagram solcularını gaza getirmek için ‘gözaltına’ alındığını duyurdu. Kendinden bir devrim kahramanı çıkarmaya çalışan Aydın’a avukat yoldaşları da eşlik etti. Rutin bir gözaltı işlemi olan ve adliyedeki ifadesinden sonra serbest bırakılan Aydın, zindandan çıkmışçasına zafer işaretleriyle poz verdi. Üçüncü sınıf devrim işportacılarına, zafer naraları attıran Aydın, unutulmaya yüz tutmuş yüzünü yurdum solcularına yeniden hatırlattı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cem

Meymenetsiz nursuz cahiller kendinize bile hayrınız yok

yazıYORUM

Fox dizilerinden birinde bir rol kapar artık!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23