• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet ve millet düşmanları fırsat kolluyor!

Yeniakit Publisher
2022-09-28 16:28:00 -
Devlet ve millet düşmanları fırsat kolluyor!

Türk Tabipleri Birliği, (TTB) Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) gibi devlet ve istikrar düşmanı STK’lar arasında bulunan Türk Eczacıları Birliği, yaklaşan seçimler öncesi hükümeti zor duruma düşürmek için adım adım Türkiye genelinde büyük Eczacı Eylemi’ne hazırlanıyor.

ÇINAR DEMİR  ANKARA

Azılı muhaliflerin öncülerinden Ankara Eczacı Odası Başkanı Taner Ercanlı, tam da dev sağlık üssü Etlik Şehir Hastanesinin açılacağı günde tüm eczacıları Ankara’da eylem çağrısı yaptı üstelik halkı da fırsatçı eczacılara desteğe davet etti.

Biz Cumhurbaşkanımızın vatan sevdasına vurgunuz

Eczanelere yönelik teftişlerin artırılması ise ülkemizin istikrarı adına hükümete destek veren eczacıları üzdü. Akit’e konuşan eczacılar, “Biz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonuna, onun vatan sevdasına vurgun eczacılarız. İlaçta tedarik zorlukları ve çeşitli sebeplerden dolayı büyük sıkıntılar yaşarken sık sık yapılan teftişler canımız yakıyor. Her teftişte bizlere binlerce liralık külfet çıkıyor. Her eczacı muhalif değil” çağrısı yaptı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet can

Odaları çok iyi olmayabilir haklısınız ama Eczacıların ne fırsatçılığı olmuş kara propoganda cahillik yapıyorsunuz

Eczethem

Cumhurbaşkanımıza en büyük kötülüğü sizin bu yayın anlayışınız yapıyor.Siyasetten bağımsız olarak bu eyleme destek veriyoruz.Özellikle son zamanlarda otekilestirildik yalnizlastirildik umursanmadık.Sesimiz duyulmadı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23