• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet Bahçeli'den terörist Duran Kalkan'ın uykularını kaçıracak sözler: Bir yiğidimiz leşini yere serecek

Yeniakit Publisher
2022-04-26 11:54:00 -
Devlet Bahçeli'den terörist Duran Kalkan'ın uykularını kaçıracak sözler: Bir yiğidimiz leşini yere serecek

MHP lideri Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK'nın elebaşı Duran Kalkan'ın "Operasyonlar devam ederse savaşı Türkiye şehirlerine taşıyacağız" şeklindeki küstah tehdidine; "Duran Kalkan, savaşı şehirlere taşıyacağını iddia etmiştir. İnanıyorum ki bu terörist Duran Kalkan'ın da sonu yakındır. Bir yiğidimiz Türkiye'yi tehdit etmeye yeltenen hainlerin ya leşini yere serecek ya da başlarına çuval geçirerek Türk adaletine teslim edecektir" sözleriyle karşılık verdi.

Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe Kilit Operasyonu sonrası köşeye sıkışan terör örgütü PKK'ın sözde yürütme komitesi üyesi Duran Kalkan Türkiye'ye yönelik küstah bir tehditte bulundu. Terörist Kalkan operasyonların devam etmesi halinde savaşı Türkiye şehirlerine taşıyacaklarını belirtti.

Parti grubunda PKK elebaşı Duran Kalkan'ın bu tehdidine değinen MHP lideri Devlet Bahçeli, eli kanlı teröristin uykularını kaçıracak şu ifadeker kullandı:

"Bir yiğidimiz leşini yere serecek"

"Duran Kalkan, operasyonların devam etmesi halinde savaşı şehirlere taşıyacağını iddia etmiştir. Bursa ve İstanbul'da yapılan hain saldırılar gerçekleştirilmiştir. İnanıyorum ki bu terörist Duran Kalkan'ın da sonu yakındır. Bir yiğidimiz Türkiye'yi tehdit etmeye yeltenen hainlerin ya leşini yere serecek ya da başlarına çuval geçirerek Türk adaletine teslim edecektir"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eyüp

Kafasına çuval geçirilmesin anında imha edilsin.

Vatandaş

Irak'ın Kuzeyindeki PKK'nın kontrolünde olan alanların tamamını alalım. Orta Asya'dan gelen mülteci Türkleri Tarım ve hayvancılık yapacak şekilde organize ederek o bölgeye yerleştirelim. Böylece Türkiye, Irak, Suriye ve İran arasında bir terör devletinin kurulması hayaline engel olan ve tamamı Türklerden oluşan tampon bir bölge oluştururuz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23