• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet Bahçeli ne demek istedi? FETÖ çıkışı olay oldu

Yeniakit Publisher
2023-07-14 12:52:00 -
Devlet Bahçeli ne demek istedi? FETÖ çıkışı olay oldu

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin grup konuşmasındaki FETÖ ve “kripto” vurgusuna dikkati çektiği bugünkü yazısında, “Özellikle emniyet ve yargı ayağında ‘derin kuşkular’ var ve Bahçeli de kuşku duyan isim!” dedi.

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin grup konuşmasındaki FETÖ ve “kripto” vurgusuna dikkati çektiği bugünkü yazısında, “Özellikle emniyet ve yargı ayağında ‘derin kuşkular’ var ve Bahçeli de kuşku duyan isim!” dedi.

Bahçeli, “Hâlâ FETÖ'nün kripto damarının siyaset, bürokrasi, eğitim, ekonomi, medya ve diğer alanlarda dip dalga halinde faaliyet içinde olduğunu bilmeyen, duymayan, görmeyen kalmadı” demişti.

Erkin, Bahçeli’nin söz konusu ifadelerini şöyle değerlendirdi:

“Özellikle emniyet ve yargı ayağında ‘derin kuşkular’ var ve Bahçeli de kuşku duyan isim! Bu soruların yanıtını tabii ki MHP lideri biliyor ama örgütün bazı tarikat-cemaat-sivil toplum örgütleri üzerinden emniyet, yargı, asker, mülkiye üzerinde ‘renklendirmeyle’ yollarına devam ettikleri raporlarla mevcut. Bir not da şu: ‘Yakında Bahçeli'nin ne demek istediği anlaşılacaktır.’”

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

DEVLET BAHÇELİ, SÖZLERİNİ HAYATA GEÇİREMİYORSA İFADE ETMESİNİN NE ANLAMI VARDIR, D. BAHÇELİ'YE SORMAK LAZIM MEMURLARA VERİLEN ZAMLAR İLE EMEKLİYE VERİLEN ZAMLARDA HİÇ ADALET KOKUSU VAR MI, SANKİ EMEKLİLER BU ÜLKEDE DEĞİL DE YABANCI ÜLKEDE YAŞIYORMUŞ GİBİ HİÇ ADALETE UYGUN OLMAYAN ZAMLARI DÜZELTMEDİKLERİ TAKTİRDE SEÇİMLERDE BEDELİ AĞIR OLUR, ÇÜNKÜ ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIK YAPILIYOR VE BUNU EMEKLİ KARDEŞLERİMİZ BİR TÜRLÜ KABULLENEMİYOR. HALK OLARAK TABANDA YAŞANANLARI YANSITIYORUZ.

Abid

Sayın Devlet Bahçeli hükümete daha baskın hamleler yapmalıdır, anayasa mahkemesi bile feto cemaatin e yakın olabilir, açıkça terör örgütü nu destekleyen bir partiyi ne kapatıyor nede hazine yardımı ndan mahrum bırakıyor, ayrıca: emekliler için yaptığı seyyanen zam talebinde hükümet kabul etmedi, daha aktif siyaset yapmalı, enerji fiyatları aldı başını ni gitti emekli nin halı perişan....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23