• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DEVA Partisi'nden Ümit Özdağ açıklaması! 'En başından beri rızamız yoktu'

Yeniakit Publisher
2023-07-22 01:14:00 - 2023-07-22 04:21:18
DEVA Partisi'nden Ümit Özdağ açıklaması! 'En başından beri rızamız yoktu'

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ümit Özdağ'a ilişkin itirafını değerlendirdi.

"Bu şekilde gizli bir protokol olduğuna ilişkin herhangi bir bilgimiz söz konusu değildi." ifadesini kullanan Şahin, en başından beri Ümit Özdağ ile ittifaka karşı olduklarını söyledi.

Şahin şöyle konuştu:

Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan, Sayın Özdağ ile yapılacak görüşmelerle alakalı Sayın Kılıçdaroğlu tarafından bilgilendirildi. Ama başından itibaren hep şunu söylüyoruz; bu ilişkide, özellikle Ümit Özdağ ile yapılan görüşmelerde, DEVA Partisi olarak rızamızın olmadığını, sayın Ümit Özdağ'ın tutum ve davranışlarını benimsemediğimizi ve DEVA Partisi'nin parti programına ve özellikle seçimdeki ortak mutabakat metni hilafına atılacak bir adıma karşı da her zaman karşı duracağımızı ifade ettik.

Sayın Kılıçdaroğlu, mutabakat metni çerçevesi içerisinde sayın Özdağ ile bir görüşme yaptığını ifade etti. Biz de o günkü şartlarda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun beyanı doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettirdik. Dolayısıyla bizim, kendi aralarında gelişen olayları ve her ikisini bağlayan konuları doğrudan bilmemiz söz konusu değil.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

KILIÇDAROĞLU SİYASETİN DOĞASINA AYKIRI HAREKETİ TA BAŞTAN YAPMIŞTIR, NEDİR, KENDİNE YAKIN SOL GÖRÜŞLÜ PARTİLERE AĞIRLIK VERMEYEREK İTTİFAK YAPMASI KESİNLİKLE HATAYDI, YANLIŞTI, ÖNCE KENDİNE YAKINLAR İLE İTTİFAKINI GELİŞTİRECEKTİ, SONRASI BAŞARIYI DA GÖRECEKTİ, AMA UZMANLARI BAŞARMASINI İSTEMİYOR Kİ, FARKLI YOL GÖSTERMİŞLER, BAKINIZ, HAYVANLAR ALEMİNDEKİ BELGESELLERİ İZLEYENLER BİLİR, AYNI CİNSTEN OLMAYAN HAYVANLAR, BAŞKA HAYVANLARI YANINDA BARINDIRMIYORLAR NEDEN? BUNLARI DÜŞÜNMÜŞ OLSAYDILAR GERÇEĞİ GÖRECEKLERDİ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23