• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DEVA Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu istifası! Ali Babacan'ın gerçek yüzünü ifşa etti

Yeniakit Publisher
2023-03-21 17:17:00 - 2023-03-21 18:35:41
DEVA Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu istifası! Ali Babacan'ın gerçek yüzünü ifşa etti

DEVA Partisi'nin Yalova Merkez Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Sinan Patıl, Ali Babacan'ın tek derdinin Erdoğan düşmanlığı olduğunu ifşa edip, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığından duyduğu rahatsızlığı gerekçe göstererek, partiden istifa ettiğini duyurdu.

Deva Partisi Yalova Merkez Kurucu İlçe Başkanı Mustafa Sinan Patıl, Ali Babacan'ın gerçek yüzünü ifşa edip, sert ifadelerle partideki görevini bıraktığını duyurdu.

Babacan’ın tek amacının “Erdoğan’ın gitmesi” olduğunu söyleyen Patıl, Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasından gidip onlara destek vermemiz mümkün değildir” ifadesini kullandı.

'6 partiden cesaret alıp aday oldu' vurgusu!

Ayrılığını Twitter hesabından duyuran Patıl, şu mesajı paylaştı:

2019 yılının Ağustos ayında, yaklaşık 10 yıl AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapıp usulünce istifa ettikten sonra DEVA partisi kurucu merkez ilçe başkanı olarak atandık. Dört yıla yakın DEVA Partisi’nde görev yaptık. Bugünden itibaren sayın Babacan’ın sergilemiş olduğu tutumlardan dolayı Deva Partisi görevlerimden ve üyeliğimden istifa etmiş bulunmaktayım. Amaçları sadece Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesi olan bir ittifaka ve başkan adayları Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasından gidenlere destek vermemiz mümkün değildir.

Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı kaybettiği seçimlere rağmen genel başkanlıktan istifa etmeyip, son cumhurbaşkanlığı seçiminde korkusundan aday çıkmayıp, şimdi dünyadaki ve Türkiye’deki ekonomik krizleri, Türkiye’de yaşanan tüm olumsuzlukları, Kahramanmaraş merkezli yaşanan doğal afetleri fırsat bulup sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına 6 parti desteğiyle çıkmaya cesaret etmiştir. Bu zamana kadar ülke yönetmek gibi dertleri olmayan bu kişilerin yanında olmamız mümkün değildir. Bu yüzden şahsım adına maddi manevi Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım, destekçisiyim.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hüs coş

sen o yanlışı kendisini bakanlıkkoltuklarına kadar yükselten kişiye ihanet eden birisinin peşine takılmışsın. yani ihanet kafilesine katılmışsın. şimdi ERDOĞAN güzelllemesi yapman hoş değil.

Terkeş

Zararın neresinden dönülürse kârdır
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23