• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dev otel iflas etti! Çinliler apar topar satın alıp bakın ne yaptı

Yeniakit Publisher
2023-06-06 07:44:00 - 2023-06-06 07:47:54
Dev otel iflas etti! Çinliler apar topar satın alıp bakın ne yaptı

Türkiye'de otelleri bulunan İngiliz Thomas Cook'un iflasının ardından Çinli Fosun tarafından devralınan otel markaları Casa Cook ve Cook's Club satıldı.

Turizm Güncel'de yer alan habere göre, Thomas Cook'un iflasının ardından bu şirketin marka haklarını satın alan Çinli turizm şirketi Fosun, Thomas Cook markasını elinde tutmaya devam ederken iki otel markasının (Casa Cook ve Cook's Club) markalarının bağlı olduğu FTC Hotels'i Goldman Sachs Varlık Yönetim Şirketine sattı.

FTC Hotels'in Casa Cook ve Cook's Club markaları altında Türkiye, Yunanistan, Mısır, İspanya ve Bulgaristan'da 16 franchise oteli bulunuyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İsmail

Türkiye'de fiyatlar yüksek olmsina rağmen paraları yüksek olan her ülke burdaki mulklerimiz ve arazilerimizi satın alırlar .23 tane varlık yönetimi tüm Türkiye'ye satın almış bankalar satmış yakında bankalar yabancılara tüm neyimiz varsa satarlar yetkililer çok hızlı bir önlem alıp yabancıya mülk edinmeyi durdurmalari gerekiyor .Yabancı ülkesinde kredi alıp Türkiye'den istediğini alıyor bunlar eskiden turklerdi şimdi yabancı kişiler .işletmeler her gün batmaya hazır ve batiyorlar esnaf sıkıntı içinde varlık yonetimler her kesin sicilini kene gibi yapışmış bırakmıyor .ben şunu anlamak istiyorum siz bu borçları çok cüzü miktarlarda varlık yönetim şirketlerini satacaginiza borçlu olan kişileri kuruluşları verseniz olmazmi olmaz çünkü Türkiye'nin önüne bir engel lazım oda bankalar vatandaşı ezip sistemi cokertip insanları ailerinden ayırmak pisikolojik sert yaptırıp bitirmek artık işler Allah'a kaldı .

Gülcan

Fatih beye katiliyorum et olmus 300 lira. Bugün ben istanbulda yasiyorum 2+1 eve 4 bin tl ödüyorum eger ev sahibi beni cikarirsa ayni sokakta 14binden basliyor evler. Biraz ülkemizden bahsedinde çözüm bulsunlar bizlere. Asgari ucrete calismiyoruz ama genede para yetmiyor. Siz ingiltere cin otellerinden bahsediyorsunuz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23