• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Destici'den kendisini hedefe koyanlara cevap! 'İki yüzlü müfteriler'

Yeniakit Publisher
2024-06-18 20:56:00 - 2024-06-18 21:13:40
Destici'den kendisini hedefe koyanlara cevap! 'İki yüzlü müfteriler'

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Diamond Tema adlı ahlaksıza tepki gösterdiği için kendisini hedefe koyanlara sert bir karşılık verdi.

Katıldığı Youtube canlı yayınında Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e (sav), Hazreti Aişe (r.anhâ) validemiz üzerinden çirkin sözler sarf eden Diamond Tema'ya siyasi isimlerden ilk tepki Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den gelmişti.

Destici, Dimaond Tema adlı ahlaksıza gösterdiği tepkinin ardından laikçilerin hedefi oldu.

Laikçilere sert karşılık!

BBP lideri Mustafa Destici hakkındaki linç kampamyasına da aynı sertlikle karşılık verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Destici, "Duymayanlar duysun ve bilsin ki, burası Türk-İslam ülkesidir. Elbette başka inançlara sahip olanlar da bu ülkede özgürce yaşayabilir. Ancak, burada Türk ve İslam düşmanlarına yer yoktur." dedi.

'İki yüzlü müfteriler'

Destici, Diamond Tema adlı ahlaksıza sahip çıkanlara da şöyle meydan okudu:

"Peygamber Efendimiz'e (sav) hakaret edenler kadar, ona sahip çıkan sözde Atatürkçü, Milliyetçi özde ise neo faşist, inançsız ve bu milletin değerlerinden kopuk, hatta değerlerimizin, kutsallarımızın tam karşısında olanlar da en hafifi ile saygısız, hadsiz, iki yüzlü müfterilerdir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Anadolu!!!!

Size katılıyorum, Sayın Destici. Size çemkirenler acilen, kanlarını, sütlerini, genlerini kontrol ettirsinler!!! Benim ülkemde yaşayıp, benim milletime, benim bayrağıma, benim dilime, benim DİNİME saygı göstermeyen puştların benim ülkemde yeri yok!!! Şu sorospu çocuğuna bakın, hele!!! Sana, senin dinine veya dinsizliğine laf eden olmuş mu? Bu nasıl bir saygısızlık, bu nasıl bir serbestlik, bu nasıl bir rahatlık?! Siz kimsiniz kudurmuş gavur tohumları!!!! Her bir boku yer, kuyrukları sıkıştığında zincirlerini elinde tutanların yanına kaçar ib.eler!

Mustafa

İran soyundan domuz bizde çok var Bir Hristiyan bile yapmaz bu pisliklerin yüz yıllarca ettiklerini. Anayasa yok polis tutsa Hâkim salıyor. Bir müslüman değeri ne dir diye insan soruyor. Bir müslüman kadın öldürülür ses çıkmıyor gazetelerden ama ki beli grup olunca Avukatlar STK'lar mekik döküyor mahkeme ve yollarda protesto ile. Bece kasasta hayat vardır bakalım bu pislik soysuzlar konuşur mu oldurebilir mi ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23