• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Destici'den ABD'ye tepki! Saldırıların hedefi oyun kurucu Türkiye

Yeniakit Publisher
2023-10-02 17:10:00 -
Destici'den ABD'ye tepki! Saldırıların hedefi oyun kurucu Türkiye

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye birlik ve beraberlik içinde olduğu sürece terör saldırılarının amacına ulaşamayacağını bildirdi.

Partisinin Denizli İl Kongresi’nde konuşan Destici Ankara’daki saldırı kınayarak, şunları dile getirdi: “Bunlar cesareti nereden alıyor? Elbette ki hem dışarıda hem içeride bunları cesaretlendirenler var. ABD’ye ve teröre destek veren ülkelere diyoruz ki ‘Sizin dayanışmanızı falan istemiyoruz. Siz gölge etmeyin. Siz PKK ve terör örgütlerini desteklemeyin yeter. Önceden PKK’nın bir tane partisi vardı. Şimdi ittifakla birlikte alıyor içerisine ve yeni yavrular üretiyor. Ne konuşuluyor şimdi? ‘Kafkaslarda yeni güç Türkiye’ deniyor. Artık Rusya ve İran etkisini yitirdi, İşte onları korkutan bu. Onun için saldırı her taraftan geliyor.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Recep Karadereli

Sayın Başkan "BİRLİK VE REFAH PARTİSİ" ismini alarak tez zamanda Yeniden Refah ile birleşerek yerel seçimlere girin.... İnançlı ve vatansever milletin umudu olacak büyüyecek dirilişin karargahı olacaksınız. Malum iktidar Akp yi kirletti... Sistemin eğitim sistemi yetişen şuuru kıt güruhun, makam para karı güç zehirlenmesi kolay... Kurulan diriliş Kadroları patır patır dökülüyor... Birde içe sizen maskeli gizli ajandalı kripto artıkları..satın alınmış hainler var... Yasalar caydırmıyor. Sapıklık,fuhuş özgür ve korunuyor..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23