• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Destici o kişilerin vatandaşlıktan çıkarılmasını teklif etti!

Yeniakit Publisher
2024-07-26 07:30:00 - 2024-07-26 07:30:39

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, son günlerde PKK sempatizanlarının gerilla müziğiyle yaptığı provokasyonlara karşı sert bir tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Destici, "Terör örgütü propagandası yapıp Türk vatandaşı olanların, kimliği tespit edilip vatandaşlıktan çıkarılmasını teklif ediyoruz!" ifadelerini kullandı.

Son dönemde artan terör propagandası faaliyetlerine dikkat çeken Destici, devletin bu tür eylemlere karşı daha kararlı ve sert tedbirler alması gerektiğini vurguladı. PKK sempatizanlarının müzik ve diğer kültürel araçlar üzerinden yaptığı provokasyonların kabul edilemez olduğunu belirten Destici, bu kişilerin vatandaşlık haklarının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

filistin davası

çok süper olur.

bi garib adam

i.neler teröristler ateist ve deistler hepsi vatandaşlıktan çıkartılsın. vatandaşlık tanımı herkes türktür ibaresi yerine kadın ve erkek türktür. zira türkiye vatandaşlığı asil ve şerefli dir. göt. si. bir pislik ne kadar şerefli ve asil olabilir ki? devlet bugnden tezi yok bu pisliği terör kapsamına almalıdır. hatta bu pisliğin tüm unsurlarına el koymalıdır.zira pisliğn mülkiyeti olmaz, aile savaş açan bu pisliklerin ailesi olmaz. din dil tarih ve örf demeden tüm değerlerimizi çiğnemeye çalışan bu pislikler hiç bir değere bakılmaksızın en ağır bir şekilde cezalandırılmalıdır. ama nerdeee.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23