• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dertleri şehitler değil seçim ittifakı! Erdoğan ile görüşen Akşener'i sattılar bile

Yeniakit Publisher
2024-01-14 17:28:00 - 2024-01-14 18:09:12
Dertleri şehitler değil seçim ittifakı! Erdoğan ile görüşen Akşener'i sattılar bile

CHP ile ittifaka kapıları kapatmasının ardından CHP yandaşları tarafından hedefe konan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sol kesimden tepkiler sürüyor. Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki terör saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Akşener'le yaptığı telefon görüşmesi sonrası Mine Kırıkkanat, Akşener'i eleştirerek, "Akşener'in kimin bacısı olduğu ortaya çıktı" dedi.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimiz şehit oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı.

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmelerde, Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki terör saldırısı ve sonrasındaki durum ele alındı.

Mine Kırıkkanat Akşener'in görüşmesinden rahatsız oldu

Erdoğan'ın Akşener'le yaptığı görüşme CHP yandaşlarını rahatsız etti. Gazeteci Mine Kırıkkanat, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Akşener'i eleştirdi. Türkiye'nin ortak gündemi üzerinden Erdoğan'la görüşen Akşener'i hedef alan Kırıkkanat, "Meral Akşener'in de kimin bacısı olduğu ortaya çıktı. Kocaman bir hayal kırıklığısınız" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Milli

Sayın akşener ülkenin iyiliği için cumhur ittifakına dahil olmalı. Anayasanın değişmesi içinde destek vermeli. Şimdi değilse ne zaman.

Masum

Karının yüzünü gördükten sonra 40 gün yemek yiyesim gelmiyor Allahım ibret alalım diye yaratmış bu tipi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23