• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dertleri Narin değil Kur’an Kursları! Emin Çölaşan'dan büyük ahlaksızlık

Yeniakit Publisher
2024-09-10 16:02:00 -

Diyarbakır'da 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran üzerinden bazı ahlaksızlar Kuran kurslarını hedef almaya başladı. Bu isimlerden birisi Emin Çölaşan olurken Yeniakit yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu, ortada dolaşan tartışmalara çok sert tepki gösterdi.

Yeniakit yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu, Manşetlerin Dili programında Emin Çölaşan'a çok sert çıktı.

Narin Güran'ın soruşturması devam ediyor ve katilin kim olduğu sorusu yakında cevap bulacak.

Tüm Türkiye'nin seferber olduğu olay bazı DEM Partililer ve Emin Çölaşan gibi isimler tarafından istismar edilmeye çalışılıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ali İhsan Karahasanoğlu, "Bu köyde de değişik partilere oy gitmiştir. Türk ırkçısı Emin Çölaşan ve Kürt ırkçısı DEM Partisi ortada buluşup Kuran kursunu tartışıyor. 24 gözaltının olduğu bir dönemde, cenazenin kalktığı bir süreçte dahi Kuran kursunu sorgulayan vicdansızlar var. Kel Ali'nin torunu bu adam. Bizim devletimiz her türlü teknik donanımlarla aramalar yapıyor. Polis, jandarmamız, istihbaratımız ehil insanlara diyeceğine, gözaltındaki adamları işkence ile konuşturamıyorsunuz, öttüremiyorsunuz diyor. Bu insanlar Kuran kurslarına düşman. Bunların kim olduklarına ve Kuran kursu karşıtlıklarına dikkat etmek lazım" yorumunda bulundu.

{relation id:1884145 slug:'narin-sorusturmasinda-ortaligi-karistiracak-detay-anne-hatirlamiyorum-dedi-hocasinin-ifadesi-sok-etti'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Her fırsatta İslam Dinine çamur atmaktan çekinmeyen bilinen güruh, din düşmanı değiller İslam Dinine düşman oldukları için menfur olayda da Narin kızımızın Kur'an kursundan evine gittikten sonra öldürülmesi olayı ile hangi mantık çerçevesinde sırf İslam'a küfür etmek için Kur'an kursları bahane edilerek içlerindeki pislikleri ifade etmeye bahane ettiklerini anlamak mümkün değildir

Ahmet

İçinde allah korkusu olan böyle bisey yapamaz ancak Allahsiz kitapsiz dinden bi haber cöleşan gibilerin işidir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23