• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Depremzedelere skandal hakaret ve tehdit: Bu baskıyı seçime kadar göreceksiniz

Yeniakit Publisher
2023-05-16 17:45:00 -

TikTok fenomeni Ayşegül Didem Doğan isimli şahıs, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen depremzedelere hakaret etti. Sözde fenomen Doğan, "Siz vatanı sattınız. Türk halkı sizin için bir şey yapmaz bundan sonra. 'Nereye oy verdin?' diye sorar. Ben bir CHP'li olarak Amerika'da gezerken karşıma bir AKP'li olarak çıkıp yardım istemeyin. Maymun gözünü açtı. Bundan sonra siz benim için yoksunuz. Bu baskıyı seçime kadar göreceksiniz. Kazanırsak affederiz. Kazanmazsak sonsuza kadar böyle" şeklinde skandal tehditlerde bulundu.

Almanya'da dönercilik yapan bir vicdansız, seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen depremzedelere küfür etmişti. Sözde fenomen Ayşegül Didem Doğan da depremzedelere hakaret etti.

"Bu baskıyı seçime kadar göreceksiniz"

Milli iradeyi hedef alan 'sözde fenomen', çektiği videoda şu tepki çeken sözleri sarf etti:

"Türkiye için hayırlı biri değil. Sizi de uçuruma doğru götürüyor. Biz basar gideriz. Biz hayatımızı kurtarırız. Ama siz bundan sonra 'Deprem oldu açız bizim için para toplayın…' Al… Türk halkı sizin için bir şey yapmaz bundan sonra. 'Nereye oy verdin?' diye sorar. Giysi kıyafet para ne gerekiyorsa gönderdik. Maymun gözünü açtı. Bundan sonra siz benim için yoksunuz. Bu baskıyı seçime kadar göreceksiniz. Çoluğum çocuğum işim aşım umurumda bile değil! Siz vatanı sattınız. Bir inat uğruna. Artık indirilmesi gereken bir adama inat olsun diye bu vatanı satıp oy verdiniz. Biz size terbiyemizden dolayı vatan haini demiyoruz. Asıl vatan hainlerinin kim olduğunu biliyoruz biz. Biz seçime bakıyoruz seçime biz laf adamı değiliz neticeye bakıyoruz garibanlar. İster yazın ister çizin k……. yırtın, gülün. Bunlar bir şey ifade etmiyor."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

semıh bese

kendını fazlasıyla cok onemseyengıllerden bır tane daha yabancı dıl de bılerekten yuksek okul bıtırmıs de dunyanın neresıne gıtse kapılarda karsılanırmıs hele bır gıt de gor ebenın herekesını en fazla bebek bakıcısı olur bundan o da zor antıpatık gorunumlu oldugu ıcın yenı meslegını bulasıkcı olarak yenılıyorum

Murat

Cok komik kari yaa.. boylesini hic gormemistim. Abla aciz aciz bize yardim et luyfen ablaààaaaà....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23