• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Depremzedelerden hakaretlere tepki

Yeniakit Publisher
2023-05-18 19:31:00 -
Depremzedelerden hakaretlere tepki

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir araya gelen depremzede vatandaşlar, kendilerine sözde yardım gönderip seçimden sonra hakaret edenlere tepki gösterdi.

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde deprem bölgelerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüksek oy çıkması nedeniyle bazı kişilerin sosyal medyadan gönderdikleri yardımları afetzedelerin başlarına kalkması ve hakaretler etmelerine tepkiler sürüyor. Bugün de Hatay'ı Kırıkhan ilçesinde bir araya gelen depremzedeler, tepkilerini dile getirdi.

Depremzedeler adına konuşan ilçe sakinlerinden Yusuf Toper, "Biz Hatay Kırıkhan halkı olarak devletimizin her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Kırıkhan Hatay halkına sosyal medya üzerinde yapılan 'yardımlar haram zehir zıkkım olsun' diyen kişiler Hatay'a gelin gönderdiğiniz yardımları alın, İBAN numarası yollayın bize yapılan yardımları fazlasıyla gönderelim. Bizim devletimiz yanımızda devletimiz bize yeter. Çadırda da otursak da devletimiz her zaman yanımızda" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Chpkk'nin zerre lokması her kimin boğazından geçtiyse tövbe etsin hatta hemen parasını göndersin.Onlarin yaptığı yardımın içine edeyim ben.

ALİ

AKP'li seçmen söylemleri , bunlara ne gerek var?Depremzede üzerinden yapılan ayıptır...!konteyner verilemedi insanlara kim bir şey istiyor...CUNHURİYETE HALK PARTİSİ GELDİĞİNDE DEPREMZEDELERİN TÜM SORUNLARI ÇÖZÜLECEKTİR BİTTİ..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23