• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Depremzedeler az kalsın linç ediyordu! CHP'de Lütfü Savaş krizi

Yeniakit Publisher
2024-02-07 12:49:00 -

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Lütfü Savaş, Defne’de protesto edildi. Olaylarla ilgili açıklama yapacak olan Lütfü Savaş’ın yola devam edeceği öğrenilirken genel merkezin tutumu merak ediliyor.

CHP'nin adayı ve mevcut Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bugün 15.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek. Lütfü Savaş, deprem anmasında protesto edilmesiyle ilgili “Bugün on binlerce canımızın matemini tutarken acımızı bilerek ve isteyerek siyasi malzeme haline getirmeye çalışanlara, Hatay’da fırsat vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Lütfü Savaş’ın aday gösterilmesinin ardından gelen eleştirilere anket yaptırdıklarını ve bu doğrultuda doğru ismin Lütfü Savaş olduğunu söylemişti.

İL YÖNETİMİ DESTEKLİYOR

Deprem bölgesinde halkın Lütfü Savaş’a yönelik protesto gösterisi kırılmaya neden oldu. CHP'de defterler yeniden açıldı. İl yönetiminin Lütfü Savaş’ı desteklemesi ve protestolara rağmen halkta karşılığının olduğuna yönelik anketler kafaları karıştırdı.

CHP’nin YSK’ya başvurunun son tarihi olan 20 Şubat’a kadar Lütfü Savaş ismini değiştirme ihtimali de bulunuyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osmanlı Torunları

Bu Münafıkların müslüman Görünümlü şeyetan Ruhlu Ayaşlar şaraplar Din ve İslam Düşmanları olan chp Hdp YSD DEM VP TKPLİ pisliklerin Fetönün Evlatları pkk ypg pyd Dkpcli SDG kckalı piçleri Hepsine Türkiyemin Ekmeği Aşı Haram Zehir Kan irin olsun Boğazlarından Gecirmesin yüce mevlam Amin Amin

hasel

Aslında,bütün chp li belediye başkanlarına ülke çapında protesto var.Neden mi:Ben doğru iş yapanına raslamadım.Makam işgali,eş-dost doldurma,her melanet var.Kendi yöremden yazayım.chp belediyesi beş senede yaklaşık bir km lik iki boru döşedi.Bu kadar.Belediye hizmet makamıdır.Hatay belediye başkanına gösterilen protestolarda halk çok haklı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23