• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Depremden önce Kayseri semalarında görülen NATO erken uyarı uçağı tartışma konusu oldu!

Yeniakit Publisher
2023-08-22 17:05:00 - 2023-08-22 17:16:43
Depremden önce Kayseri semalarında görülen NATO erken uyarı uçağı tartışma konusu oldu!

Kayseri'nin Seriz ilçesinde meydana gelen 4.7 şiddetindeki depremden önce, İç Anadolu bölgesi semalarında 5 saat boyunca yuvarlak çizerek uçuş yapan NATO'nun erken uyarı ve kontrol uçağı sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Kayseri 4.7 şiddetindeki depremle sarsıldı.

Deprem öncesinde 5 saat boyunca İç Anadolu semalarında uçuş yapan ve depremin hemen ardından bölgeden uzaklaşan NATO'ya ait erken uyarı ve kontrol uçağı sosyal medyada tartışma konusu oldu.

5 saat boyunca uçup depremin hemen ardından Konya'ya yöneldi!

NATO12 koduyla sabah 09:34’te Konya’dan kalkan erken uyarı ve kontrol uçağı yaklaşık 5 saat boyunca Kayseri semalarında belli bir rotada uçuş gerçekleştirdi. NATO’ya ait bu uçağın Kayseri’de meydana gelen afetten hemen sonra rotasını değiştirip Konya istikametine geri döndüğü görüldü.

Bu olayın ardından NATO’nun depremin farkında olup gözetleme yaptığı veya depremin olma ihtimaline karşılık bölgede uçuş yaptığı gibi çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

NATONUN ERKEN UYARI UCAĞI ÜLKEMİZ SEMALARINDA HAYIR UÇUŞ YAPMADIĞINDAN ADIMIZ GİBİ EMİNİZ, BU UÇUŞLARA DEVLETİMİZ İZİN VERMEMELİDİR.

Leyl.....

Bu cok enterasan bir mevzuu.Simdi bu Avacs Ucaklari malumunuz uzerindeki özel görüntüleme sisteme ile Suriye´deki sava$in ve ülkemizdeki heryerin tüm fotograflarini en ince ayrintisina kadar koordinatlari ile cekerek ba$ka bir askeri birime aktrabiliyor.Bunlar Nato´nun elinde uzun zamandir olan ucaklar ve Alamnya Geilenkirchende bir Amarikan Avacs üssü var.Satelit gibi dü$ünün ,ordan uctugu bölgelerden yayim yapiyor. Deprem ile ilgisini bilemeyiz sismologlar bilir,deprem yerkatmanlarinin bir hareketi boyle birseyin uzaydan veya gökyüzündeki herhangi bir yerden idare edilmesi mümkün degildir.Ama bir baska ilginc olay olay halihazirda dokumenter filmi de olan bir MALEZYA YOLCU UCAGININ kaybolmasi ve dü$mesinden önce kesilen baglantinin ,radar baglantisinin bu tip bir ucaklarin konu$landiklari Usa askeri üssüne yakin biryerden oldugnu kanitliyor.Bir sekilde sistemleri bozabiliyor,radardan okunmaz hale getirebiliyor.Bu nevii bir$ey!AVACSLARIN ALCAK UCUSLARININ SEBEBI BU SCANNER GIBI BÖLGEYI KAYDETMELERI.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23