• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demirtaş'a borcunu peşin ödedi! SİHA Sezgin, Millete olan borç ne olacak!

Yeniakit Publisher
2022-01-01 14:21:00 - 2022-01-01 14:46:56

Daha önce, Türkiye’nin teröristlere yönelik SİHA saldırılarını eleştirdiği için “SİHA Sezgin” namıyla bilinen CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "Başkan APO'nun heykelini dikeceğiz", "PKK'lı teröristin cenazesine katılmayan vekiller hakkında soruşturma açarım" gibi ifadeler kullanan HDP'nin eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ayağına kadar giderek "borcunu" ödedi. Tanrıkulu'nun bu milletin vergileriyle aldığı maaşın ve kullandığı arabaların borcunu nasıl ödeyeceği merak konusu oldu.

 yeniakit.com.tr 

10 aylık Bedirhan bebekten 15 yaşındaki Eren Bülbül'e 16 yaşındaki Yasin Börü'den 7 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'a kadar vatan evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP ile Kemal Kılıçdaroğlu idaresindeki CHP arasındaki "dostluk" artık gizlenmiyor.

Daha önce, Türkiye’nin teröristlere yönelik SİHA saldırılarını eleştirdiği için “SİHA Sezgin” namıyla bilinen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrukulu, "Başkan APO'nun heykelini dikeceğiz", "PKK'lı teröristin cenazesine katılmayan vekiller hakkında soruşturma açarım" gibi ifadeler kullanan HDP'nin eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ayağına gitti.

Borç ödemeye gitti!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tanrıkulu "Sevgili dostum Selahattin Demirtaş’ın herkese iletmemi istediği yeni yıl mesajını da burada paylaşmak boynumun borcu." ifadelerini kullandı.

40 bin canı katleden terör örgütü PKK'nın sempatizanına borcunu ödeyen Sezgin Tanrıkulu'nun bu milletin vergileriyle aldığı maaşın ve kullandığı arabaların borcunu nasıl ödeyeceği merak konusu oldu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Şu mecliste bulunan 600 zatada güvenmiyorum.. hukuk denilen şey ülkede yok..

deniz HAN

chp içine bunlar doldu yazık muharrem ince şunlara bir kızsa artık kemal kılıçdaroğlu kimlerle yol yürüyor görünüyor bu millet biliyor devlet pkk yı bitirmek istiyor ulusal parti kimlere kaldı chp başında ki zat sen artık gitmelisin takımınla git artık delegeler artık bu chp başında ki zat beyfendi 11 seçim kaybeden adamı ne zaman göndereceksiniz kurultay gelsin ve gitsin milli yerli bir adam gelmeli muharrem ince gibi sarıgül gibi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23