• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DEM’den tam da bu beklenir! Aileye karşılar LGBT’ye aşıklar!

Yeniakit Publisher
2024-05-28 12:48:00 -
DEM’den tam da bu beklenir! Aileye karşılar LGBT’ye aşıklar!

Seçimlerde dindar Kürtlere şirin görünmek için cami cami dolaşan DEM’lilerin riyakârlıklarını ortaya koyan bir çıkış daha geldi.

HABER MERKEZİ

DEM İstanbul Milletvekili Özgül Saki, hükümetin ‘Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı’nı eleştirdi. Saki, LGBT’lilerin sorunlarının vizyon belgesinde bulunmadığından yakındı. Saki, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında belgede ‘kadının adı ve sorunlarının olmadığını ileri sürdü. Belgede ‘kadın’ kelimesinin çok az geçtiğini söyleyen Saki, “Aile, ailenin bütünlüğü, ailenin korunması hemen hemen her satırda karşımıza çıkıyor” diye konuştu. Dem’li Özgül Saki, belgede kadınların aile içinde tanımlandığını belirterek, ‘tek kişilik hanelerin çoğalması, boşanmaların artması, geç yaşta evlenme, çocuk sayısının azlığı’ gibi durumların belgede problem olarak sıralandığını aktardı. Saki, kadına yönelik şiddet, kadın cinayetleri, istismar, taciz ve LGBT’lilerin sorunlarının belgede bulunmadığını iddia etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gerçekler

Halen DEM ın veya PKK'nın veya HDP nin peşinden gidip masum rolü oynayan özellikle doğudaki oy veren vatandaşlar ben size artık iyi niyetli gözle bakmıyorum bu hainler ne kadar kötülerse siz de o kadar kötüsünüz Bunlar ne kadar hainse siz de o kadar hainsiniz Çünkü bile bile bu partinin peşinden gidiyorsunuz samimi Müslüman Kürt veya samimi Müslüman Türk bu alçakların peşinden gitmez

Ali

Küfür tek millet, kafirden dinsizden başka ne bekleyeceğiz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23