• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DEM Partililer Başkan Erdoğan ve Mustafa Kemal’e küfretmişlerdi... Savcılık harekete geçti

Yeniakit Publisher
2024-04-20 15:34:00 -

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mustafa Kemal'in fotoğraflarına yönelik hakarete ilişkin soruşturma başlatıldı.

Başsavcılık, Diyarbakır Sur Belediyesinde mazbata töreni sonrasında, makam odasındaki Mustafa Kemal ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözlere ilişkin "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından soruşturma başlattı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) yöneticilerinin, Diyarbakır Sur Belediyesinde mazbata töreni sonrasında, makam odasındaki Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözleriyle ilgili mülkiye müfettişinin görevlendirildiğini bildirmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kılıç

Dünyanın hiçbir ülkesinde hainlere bu kadar serbestlik tanınmaz ,hakki idam olanların curetkarlığına bak .

Ers61

Ben bunların yer aldığı oluşuma rey vermedim. Erdoğan düşmanlığı hesabına bunlara oy veren Chp'li Atatürkçü(!) seçmenler düşünsün! Allah ömür verdikçe ne Chp ile ne Pkk'nın siyasî uzantılarıyla yolum kesişir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23