• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DEM Partililer, Başkan Erdoğan ve Mustafa Kemal'e küfretmişlerdi... Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi!

Yeniakit Publisher
2024-04-20 13:02:00 - 2024-04-20 13:32:16
DEM Partililer, Başkan Erdoğan ve Mustafa Kemal'e küfretmişlerdi... Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEM Partililerin Diyarbakır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Mustafa Kemal'e küfretmeli hakkında açıklama yaptı.

Diyarbakır Sur Belediyesi'nde devir teslim töreni sırasında bazı DEM Partililerin, başkanlık odasındaki Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portrelerine yönelik hakaret içeren ifadeler kullandığı video büyük tepki topladı. Görüntülerin kısa sürede yayılmasının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı.

Yerlikaya, "DEM Parti yöneticilerinin, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında, makam odasında bulunan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözleriyle ilgili Mülkiye Müfettişi görevlendirilmiştir." ifadelerini kullandı.

DEM Partili yöneticiler Diyarbakır Sur Belediyesi makamına geldiklerinde Mustafa Kemal ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret edip küfür ettiler. Yayınlanan görüntülerde, “Kaldırın bu kebrağların (p..evenklerin) fotoğraflarını” dendiği duyuldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bu böyle gitmez

Savcıları göreve çağırıyoruz... dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey söz konusu olamaz...Devlet makamına ve devlet yöneticilerine hakaretten dava açılması lazımdır...

İslam

Şeriat Gelmeli Dertler Bitmeli
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23