• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DEM Partili Diyarbakır Belediyesi Türk bayrağı tepkilerinden sonra geri adım attı!

Yeniakit Publisher
2024-04-21 20:46:00 - 2024-04-21 21:43:39
DEM Partili Diyarbakır Belediyesi Türk bayrağı tepkilerinden sonra geri adım attı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ndeki makam odasından ve meclis salonundan Türk bayrağını kaldıran DEM, belediyenin resmi internet sitesindeki fotoğraftan da Türk bayrağını silmişti. DEM'li yöneticiler gelen tepkilerin ardından geri adım attı.

Terör örgütü PKK’nın siyasi ayağı HDP/DEM Parti, halkın sinir uçlarıyla oynamaya devam ediyor.

Adeta “kayyım atansın da mağdura oynayalım” diye çabalayan terör seviciler, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde türlü rezilliklere imza atıyor.

31 Mart'ta göreve gelen HDP/DEM Partili yöneticiler, belediyenin resmi internet sitesinde bulunan fotoğrafı montajlamak suretiyle,  Türk bayrağını kaldırmıştı.

Terör sevici DEM'liler kamuoyunda oluşan tepkilerin ardından geri adım atarak yeniden bayraklı fotoğrafı kullanmaya başladı.

o

İlk işleri ay yıldızımıza düşmanlık oldu!

DEM Parti, 31 Mart 2024 seçiminin ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde ilk iş olarak Türk bayraklarını kaldırmıştı. Şehitlerimizin kanını simgeleyen ve İslam’ın sembolü olan hilal ile süslenen şanlı bayrağımıza adeta kin besleyen DEM Parti, Meclis salonundaki bayrağımızı da depoya götürmüştü.

{relation id:1846759 slug:'kayyim-atansin-diye-yirtiniyorlar-dem-yine-ayni-halti-yedi'}

{relation id:1846735 slug:'ahmet-hakandan-olay-dem-parti-iddiasi-bilerek-yapiyorlar'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

takıcı

bayrağı duvara asın direğinide bir yerlere sokun bir daha hep akıllarından çıkmasın

Sezai aydin

Ben cok ūzülüyorum kalbim dayanamiyor cunku vatanimi cok seviyorum mesela milli savunma silahlarini yapiyorlar cok seviniyorum cocuklar gibi ama hersey pahali gecinemiyoruz Araba togg iha sha daha neler neler adamlar cikiyorlar tv kabullenemiyorlar bunlar nebicim insanlar vatan evlatlari gittiginde boyle insanlar basa gelince ne top ne ucak ne araba ne silahlar bunlar batinin usagi oldugu icin bunlar batiyateslim olur allah bunlarin serrinden korusun adamlar diyorya reis gitsin ne olursaolsun yani feto pkk ve diyerleri ey vatan evlatlari osehitlerin Janine olacak hic dusundunuzmu aciz diyorlarramazan bayraminda 30 milyon kisi seyahatetti ama vatanimiz cokerse bu sehitlerin hakki haram olsun iyi dusunun onlar hukumet oldugu zaman eger yasarsak ozaman gorusuruz 2000 yillari hatirlayin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23